Gaaaah!

Gaaah! Ungefär så kan ögonblicket sammanfattas då jag slog upp ögonen imorse, med en sovande, varm och gosig 5-åring intill mig – och annars, tyst hemma… Oroväckande tyst, och jag kunde liksom känna att dagen hade dragit igång därutanför. Johan skulle åka tidigt med tåget till Morgongåva, där Adlibris har sitt lager. Så han jobbar där någon dag i veckan, och då åker han innan vi ens vaknat.

Alltså, jag ställer inte ens klockan längre eftersom Ernst alltid vaknar så tidigt. Men imorse SOV denna lilla människa alltså fortfarande och jag kollar mobilen: Klockan är halvåtta. Hjälp! Tjugo minuter på att få iväg tre barn, för att dottern inte skulle komma försent. Smet upp, klädde på mig själv blixtsnabbt, borstade tänderna, hämtade kläder till 5-åringen, klädde på honom i sömnen (typ), upp med 7-åringen och fram med frukost till alla, vällingflaska i vagnen på väg till förskolan till Ernst. Och vi grejade det!

Men mest av allt var jag nöjd med att jag tog ett djupt andetag och bestämde mig för att göra det till ett kul bråttom-äventyr, istället för att “skyyyynda” på och stressa barnen järnet. De var så himla nöjda och glada, över att vi “fixade det, trots att vi vaknade jättejättesent” och japp, jag lämnade dottern ute på skolan och vi fixade lite i hennes bänk och pratade med några av skolkompisarna.

Nu laddar jag om här, för i eftermiddag mellan 16 – 19 ska Emilia och jag hålla i Säker stils superhärliga höstshopping-event i Fältöversten på Karlaplan. Erbjudanden, kul tävlingar, massvis med bra rabatter och sist men icke minst: Du kan komma förbi och prata stil, garderoben och höstmodet med oss. De 100 första som kommer och får stil-konsultation bjuder vi på en goodiebag! Nu ska vi gå igenom allt inför i eftermiddag, men först – en kaffe, puh…

40468548_2251251425161064_2689729677211205632_o.jpg

Kommentera gärna!

4 reaktioner till “Gaaaah!

  1. Skönt ändå att ni fick sova så länge! Det gjorde er säkert jättegott alla fyra ❤️

  2. Hej
    Jag tar med mig maken till Kvänum kvällen i Göteborg. Vi är precis färdiga med köksrenovering men visst finns det fina förvaringshyllor och garderober man kan se?

  3. Bra jobbat av er, klokt att inte bli arg och stressa sönder utan göra det till en liten tävling:) Hur ska man göra för att någon gång få vara med på era event?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.