Fynda på slutrean (och ett tv-tips)

Innehåller affiliate-länkar och annonslänkar, produkter valda av mig / 

Sitter här och ser på “Killing Eve” med ett öga och bloggar med andra. Det är väl ingen hemlighet att jag älskar att fynda på slutrean! Grå perfekt v-ringad kashmirtröja från Soft Goat på 50% (finns också i min mossgröna favoritnyans) och äntligen 50% hos Filippa K och den här kjolen finns kvar (spanat på den i evigheter) likaså den grå väskan – jippie. Även GANT slutrear nu, till exempel fina “puffer”-blusen och “Girl Power”-strumporna som jag för övrigt hade på mig idag.

Heller ingen hemlighet att jag älskar Rodebjer, måste tipsa om att de nu satt ner rean till 6o%! Till exempel min vinröda älsklingskjol Cati och många fina blusar. Funderar själv på byxorna Hilla, som matchar min kimonokavaj här…

1g9a0361.jpg

Såg också att Emilias marinblå Baccia-klänning fanns kvar på rean, så snygg. Annars tänker jag finkamma ARKET:s slutrea, eftersom de nu kör 50 – 70% på massor med jättefina baskläder, precis sånt jag gillar på barnen till vardags.

1g9a0695.jpg

Kommentera gärna! Men framför allt, kolla in Killing Eve på HBO Nordic om du inte redan gjort det. Förstår varför Sandra Oh kammade hem en Golden Globe för bästa kvinnliga huvudroll häromveckan – wow!

10 reaktioner till “Fynda på slutrean (och ett tv-tips)

 1. Tack för rea-tips! Klickade just hem mitt första Rodebjer-plagg ever, en härlig grön sommarklänning! Bara att hålla tummarna att den passar nu då..!

 2. Soft Goat rean såg riktigt bra ut! Tyvärr så behöver jag inte en till stickad tröja.

 3. Tack för tips! Finkammade Arkets rea och klickade hem en jacka som jag spanat på hela hösten. Nu på 7%! Det gjorde min onsdag i regniga gråa Lund 🙂

 4. Jag tog dig på orden och klickade hem en efterlängtad tröja från Soft Goat på 50%. Jag har tittat på den i ett år och den kommer att hålla i evigheter stilmässigt….MEN hur är storlekarna? Får för mig att cashmere töjer sig och blir generösa (om de inte redan är det från början). Hur upplever du dem?

 5. Ok. Gör ett nytt försök. Min förra kommentar kom tydligen inte med. Gällande barn, sömnlöshet, Tv-serier mm. Blir så himla berörd över diskussionen här. Undrar uppriktigt varför barn nr 3 över huvud taget skaffades? Skit i vilka klädtrasor folk har på sig för tillfället. Stäng av TV o dator. Slut Dina 3 underbara barn i famnen och läs sagoböcker, sjung och småprata med dem. Strunta i karriären. Dina 5 minuter i rampljuset. Oviktigt. Viktigt däremot hur Dina barn upplever sin barndom och vad de säger till Dig om 10-20 år. Tro mig, Du är strax där. Och då är det så himla ovidkommande vad t.ex. Julia Roberts hade på sig 2019…Vet, de flesta blir förbannade nu. Förlåt för det. Men, jämnar så över alla mammor som, på stan, ägnar mest tid åt mobilen och shopping. Faktiskt är papporna mer engagerade där, efter vad jag kan se. Helt ovetenskapligt förstås. Kämpade länge innan jag fick mitt barn. Ångrar inte en sekund att jag valde att arbeta halvtid tills barnet blev 6 år. Lyckligaste tiden. Men, det är klart, man handlade inga märkeskläder då. Tänk, jag överlevde i alla fall! 😀😍

 6. Åh Ebba!!! 🌟 Vilken personlighet och person du är! Jag orkar inte höra fler gånger att du får höra så mkt feltolkningar och gång på gång måste försvara dig och det du gör. Med att jag inte orkar, menar jag att jag är så ledsen att folk ideligen måste peka, anmärka och lägga sig i så hela tiden! Mina ord räcker inte till! Jag tycker du är grym och jag älskar allt från dina tv-serietips till kungligt fredagsgodis till vad du spanar in på rean till om Ernst sovit eller inte osv osv osv! Du är så bjussig!! Jag njuter verkligen varje gång du uppdaterar din blogg och längtar till nästa inlägg! Jag älskar också senaste podden som kom idag, och det jag älskar är när ni grottar in er och ner er i väskmarknaden och tipsen på vilken väska pushpresenten kan komma att bli! Er expertis och fingertoppskänsla kommer så till sin rätt och det jag älskar med er podd! Skulle mer än gärna önska mer av det, alltså att ni luskammar tex olika basplaggsaöternativ. Så härligt!! Men podden får vara vad den vill, men jag njöt extra idag! Som sagt, du är grym och det du, och många med dig gör, anser jag vara något av en fortsättning på det slit som bl.a Ester Blenda Nordström mfl påbörjade för över hundra år sen, att andra inte har vett att se det, ja, det är sorgligt, och tragiskt.
  ❤️ Trevlig kväll!! ❤️

  1. Vilken jättefin kommentar av Stina och jag håller helt och hållet med! Jag är övertygad om att du är en alldeles underbar mamma åt dina tre barn!

   Som liten jämförelse, min mamma var hemma väldigt mycket när jag var liten och när hon väl började jobba jobbade hon halvtid. Vi har idag i stort sett ingen kontakt alls, hennes ständiga närvaro stärkte med andra ord inte banden mellan henne och mig. Tvärt om och jag önskar innerligt att hon hade fortsatt jobba och haft ett liv utöver familjen.

   Fortsätt att njuta av alla delar av ditt liv, dina barn kommer se och lära av dig att livet är underbart och består av så otroligt mycket!

   1. Eller hur Monika!!!❤️❤️❤️

    Word sister! 👊🏼

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.