Ett stort steg för mig

Jippie, jag ska rapportera om Hasselbladspriset (tack Marina, som här på bilden lägger en sista hand vid håret, innan jag ska upp på scen inför ett fullsatt Konserthuset) och tusen tack för de snälla, peppande kommentarerna om allt – hurra!

Nu är klockan strax midnatt och jag kom preciiis innanför dörren efter en underbart kul heldag i Jönköping. Väskan står i hallen, klev ur skorna och hängde upp kavajen. Puh. Är fullständigt dödstrött men väldigt glad. Ja, VÄLDIGT glad, eftersom imorgon bitti, då

…Då kan jag äntligen berätta om något väldigt, väldigt roligt. Pirrigt. Jamen, för att referera till den där månlandningen och Hasselbladskameran som åkte hela vägen från Göteborg till månen – ett litet steg för mänskligheten, men ett väldigt stort steg för mig och mitt bolag. Så spana in här imorgon, då berätta jag mer! Måtte ni tycka att detta känns lika rätt som jag. Jag tror och hoppas det och ser så fram emot att dela det med er!

KOMMENTERA GÄRNA!

7 reaktioner till “Ett stort steg för mig

  1. Ja- vi måste få lite mer bilder från dina outfits, du såg helt smashing ut på dina stories från Hasselbladspriset!

  2. Bra jobbat Ebba och lycka till med
    Dina kommande projekt,
    Du utstrålar styrka, naturlig framtoning.
    Fortsätt så,

  3. Så fin du är i klänningen Ebba ! Urringning klär dig snyggt ! Och bra jobbat!!

  4. Jubileumsböckerna du berättar om i podden – kan man köpa dem? Skulle vara perfekt present till min man som är fotograf 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.