En favorit i rutan

Innehåller affiliate-länkar, produkter valda av mig /

Jobbat på Nyhetsmorgon denna söndag, gästade Jesper för att prata kungligt. Så skoj! Fick frågor om min blus, det är blusen Velo, en nyhet från HOPE. Även ursnygg i marinblått. Gillade dragkedjan och fina kragen, snygg att ha under stickad tröja också. Och själva sändningen då? Jo, jag gästade tillsammans med ingen mindre än…

IMG_5872.jpg

Herman Lindqvist! Alltid lika trevligt – minns när vi jobbade ihop i och med kronprinsessan och Daniels bröllop, han var enormt hjälpsam och snäll mot mig. Här kan ni se morgonens inslag med oss.

IMG_5886

Nu ska jag rusa iväg och möta upp barnen och min syster med familj som just landat från USA. Pirrigt!

12 reaktioner till “En favorit i rutan

 1. Tycker det har varit roligt med kungligt fredagsgodis. Fortsätt som du gjort sedan jag började följa dig. En mix av kungligt, kläder och hemmaliv. Vill ha din blogg precis som sen är för att det känns som dig.
  Önskar er en riktigt God Jul.

 2. Gärna mer kungligt, du gör det så himla bra!
  Kul med lite djupare studier av kläder och juveler (ffa). Man ser det på ett annat sett lär sej något nytt med kommentarer från dina ‘proffsögon’.
  👒👑🎩👗👜

 3. Åhh vilken rolig fråga! Moodboards/kollage med kungligheters stilar hade varit kul, kanske sett över tid?

 4. Hej!

  Du är en sådan förebild vad gäller att skriva korrekt svenska på din blogg och det gillar jag starkt! Jag undrar över ditt val att skriva endast s på den sista i uppräkningen som t.ex kronprinsessan och Daniels bröllop. Det ska ju vara kronprinsessans och Daniels bröllop. På engelska gör man bara s på den sista men i svenskan på båda eller alla om det är fler. Som språkintresserad är jag nyfiken att höra dina tankar kring den utvecklingen. Jag kommer ihåg något inlägg för länge sedan om just språk som jag tyckte var så intressant.

  1. Nej så är det inte. Man skriver endast genitiv-s på den sista om det är en väletablerad kombination. Bra förklarat här: http://www3.sprakochfolkminnen.se/sprakladan/ShowSearch.aspx?id=id=26092;objekttyp=lan

   Många ggr tycker jag Ebbas svenska är bra men minst lika många ggr finns det tyvärr stora fel och brister, något en skribent och författare borde ha koll på kan man tycka. Dock så är det så det verkar se ut idag, väldigt många utan koll på grammatik och språk arbetar med skrivande, troligtvis pga “bloggboomen”.

   1. Tack! Det var ju väldigt intressant att få lära sig. Det blir lite godtyckligt vad som räknas som ett väletablerat par. Spännande i alla fall för nu kan jag mer 🙂

   2. Hej Louise!

    Inte alls besserwisser, jag tyckte det bara var kul att lära mig 🙂

  2. Hej Emma, jag skriver som jag tycker är korrekt i det här fallet, det finns ju olika “skolor”. Jag anser mig inte alls vara så perfekt i språket men jag försöker och tycker att det är kul med språk, skrivande och “rätt” eller “fel”, många gånger gör jag en massa fel – ibland är jag medveten om dem men gör dem ändå… Kram!

   1. Hej! Ok då gör ja gärna det! 🙂 kände mig tillräckligt “besserwissrig” med min kommentar och många, särskilt influencers, verkar ej bry sig så mkt om språket, så man känner sig mest jobbig om man kommenterar sånt 😬

 5. Fredagsgodis – ja tack! Helst inte filmer och sånt för det går inte att kolla på när man smygläser bloggen… lite historia är också kul, gillade det du skrev om diademen eller tiaror eller vad sjutton det heter!

 6. Var är det fina halsbandet du så ofta bär i från? Det du har här på intervjun i nyhetsmorgon. Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.