En dag vi borde fira mera?

Nej, okej. Det är inte direkt så att VÄRLDEN stannar den 6 mars – men idag firar i alla fall jag mig själv, lite grand. För idag är det Ebbadagen, min och alla Ebbors namnsdag. En bloggläsare skrev så klokt att namnsdagar egentligen borde firas MERA eftersom de är så prestigelösa, inga present-krav, inga måsten. Man blir ju bara suuuperglad (och överraskad) om någon kommer ihåg och skickar en snabb hälsning!

Denna Ebbadag firade jag med att gå till frisören på morgonen. Vilken lyx den där frisörstunden är, att njuta med en kaffe och bara sitta och bli ompysslad. Visst, det blir jag ofta i jobbet, tänker ni? Men då är det alltid för en plåtning, ett uppdrag eller ett jobb, jag sitter med datorn i knät, roddar massa annat samtidigt och tänker på nästa steg, och att vi ska hålla tidsplanen och att minutrarna tickar iväg…

IMG_2405

Som igår till exempel. Här är jag på väg att SPRINGA från makeupartisten Erica Monteiros pensel, eftersom jag bara snabbt ska bränna av looken med T-shirt och jeansjacka till ett avs stiltipsen. Haha! Vi har jobbat i två långa heldagar med en superkul inspelning för en poddpartner till Säker stil, ser så mycket fram emot att visa er resultatet! Det blir ett gäng konkreta tips på hur du kan styla garderobesfavoriterna du redan har därhemma. Det är trots allt grunden i Säker stil, inte minst hela vår andra bok – att trolla med favoritplaggen på nya sätt, att förändra en look med små detaljer. Tänka om, tänka nytt. Jag blev själv inspirerad av de här dagarna, nu vill jag ha jeansjacke-väder tack…

Glöm nu inte att gratta en Ebba därute, om du känner en! Skicka ett meddelande eller ring upp och gratta!

8 reaktioner till “En dag vi borde fira mera?

 1. Stort grattis på Ebba-dagen!
  Precis som du så fint skriver, man blir glad av en hälsning ❣️
  🍓🥂
  Mona

 2. oj vad jag ser fram emot resultatet av det jobbet, där ni tipsar om hur man kan styla garderobsfavoriterna!

  Och självklart, ett stort grattis på din namnsdag! 🙂

 3. Grattis i efterskott!
  Och shame on me som glömde gratta min systerdotter Ebba igår då…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.