Dödstrött men klarvaken

Strax midnatt, ligger här i sängen – dödstrött men klarvaken. Lyssnar på rosslig liten sjukling, tunga andetag i den lilla kroppen, vår solstråle låg som en liten blöt trasa i soffan intill Johan när jag kom hem idag. Hem kom också vår nya diskmaskin – men den får vända i dörren. Passar inte. Suck alltså, eller dubbel-suck som mamma brukade säga. Typ, trippel-suck. Ingen diskmaskin i över en månad nu, sååå trött på detta. Oh well.

Åh, dagen började ju så bra! Först en enormt peppande frukost med min gamla Gokväll-kollega Anna Björlin. Sedan vidare på möte och kollade in stället där jag arrangerar frukost nästa vecka. Det återstår en hel del piff, fix och detaljer men det kommer bli sååå fint – och bra! Och imorgon Frimärksrådet, så jag borde sova. Måste sova…

Nämen om man skulle ta och göra det då?! Klar blir man ju ändå aldrig. Om man ens orkat börja…

En reaktion till “Dödstrött men klarvaken

  1. Typiskt med diskmaskinen! Inte världens undergång men ack så mycket energi sånt tar ändå!

    Vår bil gick sönder samma dag som mina värkar satte igång och det var dags att åka in och föda. Vi orkade inte ens bli upprörda över eländet, då det är så typiskt oss att få bilproblem i tid och otid!

    Nu sitter jag här och ammar en veckas gammal lillebror och undrar hur vi ska få livet att gå runt utan bil, tills vi lagat/köpt ny. Inte lätt att prioritera tid för bilfix med en nyfödd i huset! Nåväl, det går ingen nöd på oss iallafall, lite mer pusslande bara 🙂

    Inför min förlossning lyssnade jag bl.a på ditt förlossningsavsnitt från Ebbas gravidpodd och vill bara tacka för att du delade med dig av förlossningen med Ernst! Så fint och hjälpte mig mycket i min egen bearbetning inför att föda igen!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.