Din bästa second hand-pärla, där du bor?

Fick en idé när jag var i London, och strosade på gatorna bland butiker och såg explosionen av kaféer (London-borna tycks vara fikasugna efter pandemin!) – men OCKSÅ att det poppat upp så många nya butiker med utbud av vintage / second hand / pre loved (kärt barn har roligt nog många namn nuförtiden, inom denna kategori). Fick då idén om att göra en riktigt bra guide med landets bästa “pärlor” – och nu postade jag ett inlägg i Säker stil-gruppen, samt på Säker stils Stories om detta. Så ska vår Säker stil-kollega Malin sammanställa tipsen, och förhoppningsvis blir det en riktigt bra, fullmatad guide!

Med det sagt, så ville jag framför allt säga att, du kan såklart också kommentera HÄR i bloggen med din pärla. Skriv gärna adress, men annars bara namn och vilken stad, så sammanställer vi sedan. Kul! Älskar när man kan hjälpas åt med sådana här grejer, och älskar Säker stil-gruppens hjälpsamma gemenskap, vad gäller stil, mode och garderoben. När jag hänger där och läser trådar så blir jag verkligen ofta så otroligt stolt över den där gemenskapen, över att kunna vara en bidragande kraft som ser till att det finns ett forum för den.

KOMMENTERA GÄRNA! Ditt bästa tips? Jag vill veta!

22 reaktioner till “Din bästa second hand-pärla, där du bor?

 1. Busfrö nytt och bytt, finns i Farsta mfl ställen. Så fint ordnat, trevlig personal och stort utbud!

 2. Familjen AB i Helsingborg. Bara det bästa men i alla prisklasser/märken.

  1. I Sundsvallområdet finns
   – Erikshjälpen Återkommande mode, Sundsvall
   – Erikshjälpen Skönsberg, Sundsvall
   – Erikshjälpen Timrå, Timrå
   – Myrorna Birsta, Sundsvall

 3. Hatton Gardens in Farringdon ar helt fantastiskt for smycken och juveler. Helt fantastiskt och manga ar just pre loved. Diamamter och guld haller sitt varde bra

 4. På Kungsholmen (Stockholm) finns Buy Buy som har ett bra urval av begagnade barnkläder och barnsaker.

 5. I Göteborg så är Carousel ett riktigt bra tips om man har barn då de endast säljer barnkläder! Annars är nyöppnade Erikshjälpen på Rosenlundsgatan 8 en väldigt fin butik!

 6. Lilla Fröet secondhand i Ljungskile. Där säljer de barnkläder och leksaker. Butiken är välorganiserad och mysig och personalen trevlig. Överskottet går till välgörenhet.

 7. PMU i Leksand (Dalarna)! Öppet halvdagar tisdag, torsdag, lördag! Så välsorterat och alltid massor att titta på!

 8. Kiddo Malmö för barnkläder, skor, leksaker och prylar. Utvalt och fint. Finns både på Möllan och i Slottsstaden, och på Instagram @kiddo_malmo

 9. Svartviks Diversehandel.Unik Vintage och retrobutik i en av flyglarna på Svartviks Herrgård. Strax Söder om Sundsvall. Noga utvalt med fin kvalite. Kläder, prylar, textil. Kika in på vår insta för öppettider. Välkomna!
  /Ingela och Ingrid

 10. Studio W. Björkekärr, Göteborg.

  Fina kvalitetsplagg och fantastisk service.
  Hittar alltid fina klassiska plagg där.

  Adress: Träringen 16 B, 416 79 Göteborg. (Ingång bakom huset, en trappa ner).

  https://studiow.store/

  Instagram: @studiow.store

 11. Måste tipsa som Cirkuläret, en nyöppnad second hand butik i Vasastan med fokus på inredning och mindre möbler!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.