Detta blir kul!

Roligt nog var ni MÅNGA som var sugna på att komma på frukost imorgon, med Polarn O Pyret som jag ju samarbetar med – nu ska jag strax in i möte för att gå igenom det sista. Kommer bli en riktig kul frukost. Ser så mycket fram emot att träffa er imorgon bitti! Min kollega Camilla har skickat ut bekräftelse till alla som lyckades haffa platser, och jo, detta måste vi göra igen, inser jag redan nu…

Sen ska jag skaka liv i Emilia efter gårdagens NK-gala, som hon höll i! Eller nu ljuger jag, för jag VET faktiskt att hon var uppe på tidigt möte imorse… Men hur som helst, vi ska podda och jag ser fram emot en härlig gala-rapport!

Mest av ALLT vill jag dock bara checka ut och njuta av sommarvärmen ute. Vända ansiktet mot solen och blunda. Klamra mig fast vid lugnet, som jag ju trots allt hittade i slutet av sommaren. Usch, vill verkligen inte ner i stresshålet igen. Men det är banne mig svårt, tycker jag. Skolstart, jobbprojekt som är superkul, mycket jobb med kommande boken, stort jubileum av Hasselbladspriset, ja, jag ska inte älta den långa listan utan tänka som Alfons pappa: En sak i sänder, var sak har sin tid. Eller hur är det nu han säger?!

KOMMENTERA GÄRNA!

2 reaktioner till “Detta blir kul!

  1. Hej Ebba! Jag gillar din blogg. Jag förstår att du vill förmedla känslan av att det ju är svårt att hitta balansen i vardagen, och att hanteringen av stress och ”för mycket” ju är en pågående utmaning för många. Som man aldrig riktigt blir klar med. Men. Nu kommer jag med lite ”tough love”:

    Om du på allvar är orolig för att hamna i stresshålet igen, vilket du skriver, GÖR NÅGOT ÅT DET. Har du ändrat något i din vardag sedan din krasch i våras? Om svaret är nej så råder jag dig starkt att tänka över din situation och göra just ändringar. Inte bara tänka ”jag måste bli bättre på att…” utan faktiskt ändra något.

    Med hopp om att detta tas som ett råd i all välmening (vilket det är),
    Ylva

  2. Spännande med kommande bok! Gissar på säker stil del 3 :-). Men en julmatbok vore kul också.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.