Det ordnar sig (för det måste det göra)

/ Innehåller affiliate-länkar, produkter valda av mig, foto Lisa Höök /

Snart kvart över elva, njuter av en kopp te, en (väldigt) torr lussekatt och lugnet här hemma när de tre små söta sover. Har dukat fram frukost åt dem, lagt fram lussekläder. En vill vara lucia, en vill vara lucia-tärna, en ska vara tomtenisse.

Johan har en hektisk vecka han också, borta över natten ikväll och reser även fredag. Bara att hugga i, snart är det jul och då får vi tid att prata igen. Tänker jag?! Puh. Även om det stundtals i decemberstressen och “slutet av åren”-stressen känns som att man undrar om det inte vore en god idé att flytta fram julen, till slutet av januari? Typ? En kär kompis skickade mig det här idag

2086247dc993beecc02acb03eb048e83

Haha, tack Lisa – så sant. Hoppas jag. Som jag skrev på Instagram idag, min strategi lyder just nu – se glad ut, skratta åt eländet, drick mycket kaffe och lussekatter till det. Typ så. Och som alltid, så tänker jag att det ordnar sig alltid. För att det måste det. Och som min kloka mamma säger, ta EN dag i taget. Tänk på att allt ändå är roligt. För det är det verkligen. Har ett superkul möte med en samarbetspartner imorgon på mitt älskade kontor, med mina fantastiska kollegor.

Även om jag just nu sörjer att Tova, den stjärna till assistent som jobbar med mig i alla projekt i mitt eget bolag, satsar helhjärtat på sin artistkarriär med Strandels i vår. Eller, jag sörjer såklart inte utan är otroligt glad för hennes skull. Men jag måste nu hitta en ersättare och det blir banne mig inte lätt. Puh, Tova jobbar ju med rubbet från att hålla i summeringar till viktiga partners, boka plåtningar, ha benkoll på statistik, snygga Keynote-presentationer, hänger med på möten, är helt grym på att skriva på engelska och svenska och, ja, listan är lång. Lååång. Framför allt behåller hon alltid lugnet och vi har så himla mycket kul på vägen. Det måste man ha. Men. Det grejar sig. För att det måste det. En sak i taget, som sagt!

Och OM någon (kanske du?) skulle sitta inne på lösningen till ovan person, som är en heltidstjänst, så maila mig gärna snarast på [email protected]!

5a1a0338.jpg

Min tröja? Massvis med frågor, här kommer ett svar: en underbar tjockstickad polo i kashmir från Soft Goat, den här modellen. Och nu ska jag sova. Gonatt alla fantastiska därute, ta hand om er. Kommentera gärna!

13 reaktioner till “Det ordnar sig (för det måste det göra)

 1. Åhhh fint skrivet <3 Vi ska nog hitta en vass filur ska du se. Kram

 2. Det kommer ordna sig! Mitt knep brukar vara mycket hämtmat, då slipper man disk & tiden kan läggas på annat! Brukar även köpa en ny bok eller pysselbok till den äldsta för lite distraktion om jag behöver sitta vid datorn en stund 🙂

  PS. Fuktkrämen från Clinique är ju bara så bra! ÄLSKAR DEN! Tack för tipset!

 3. Vad härligt att barnen somnade till slut 🙂 usch jag frågade ”varför inte göra det enkelt?” Och la i ett råd. Fy vad jag tänkte på det sen efteråt att det kunde låta besserwissigt så som kag skrev. Förlåt för det, det var bara en fråga ovh ett förslag.. som jag nog skrev klumpigt. Kram <3

  Och åh vad assistentjobbet låter kul! Lycka till med att hitta en bra person! 🙂

 4. Mitt bästa tips som maken o jag lanserade förra året är att sista arbetsdagen kör man hemifrån (vi har lite halvtraditionella kontorsjobb) o jobbar bara lite, sen går man ut på stan tillsammans o ordnar det sista, lunchar ihop o så hämtar man hem barnen. Så man liksom är nere i varv när väl julen börjar o barnen är lediga.

  Vi körde också korv med bröd till middag idag 😬😂

 5. Gud jag hoppas verkligen att du och din man älskar era jobb och njuter av det. För det låter förskräckligt jobbigt hur ni har det. Jag hade inte klarat att låta så positiv som du gör! Hoppas det går bra med assisten jakten. Alltid svårt att hitta rätt person. Men Det måste vara många som vill jobba med dig . Du verkar supermysig som person!

  1. Hej Sara! Haha, ja, det är TUR att man är en galet positiv person sådana här perioder. Jag HOPPAS verkligen hitta rätt person, hoppas få lite ansökningar nu och har lagt ut en del trådar. Kram!

 6. Åh! Vilken dröm att få jobba med dig! Nästan så jag är beredd att ge upp mitt jobb som upphandlare, synd att jag trivs så bra bara! 😉

  1. Haha, ja – JAG tycker såklart att det är ett drömjobb! Perfekt för en nyexad person, eller någon som är taggad på ett steg in i mode, pr, marknadsföring och sociala medier generellt. Kram!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.