Min nya assistent?

Så, SÖKER jag alltså en assistent? Japp, det gör jag – och känner du att du, eller någon du känner, är den personen, maila mig på ebba@vonsydow.se. Det perfekta jobbet för dig som är på väg att ta klivet in i arbetslivet och som ÄLSKAR sociala medier lika mycket som jag! Kanske ännu mer?! Du är inte senior med flera års erfarenhet, utan du är sugen på att lära dig. Kanske pluggat klart precis, något inom marknadsföring eller Retail Management. Och du har benkoll på Photoshop, Keynote, Excel och gillar att dribbla med presentationer, pitcher och sammanfattningar. Och en väldans massa mer – och som är taggad på ett riktigt kul 2019…

5A1A3692.jpg

…Som hänger med mig på möten, är noggrann, snabb i vändningarna och är grym på att skriva på engelska och svenska. Och kanske drömmer om att jobba med marknadsföring eller på PR-byrå, när du jobbat med mig ett tag och sugit åt dig ALLT jag kan!? Allra helst har du någon form av erfarenhet av detta redan.

Kommentera gärna!

12 reaktioner till “Min nya assistent?

 1. Åh hade älskar detta jobb!! Synd att jag har ett halvår kvar av studier innan examen. Men hoppas du hittar någon riktigt bra! 🙌❤️

  Gilla

 2. Ebba!!
  Min syrra är som klippt och skuren för detta uppdrag.

  Mailar dig 🌟🌟🌟

  PS. Tack för allt som du och Emilia ger, energi till tusen 💕

  Gilla

 3. Detta är allt jag vill! Dags att börja plugga marknadsföring eller Retail Management så att jag har möjligheten att göra något som detta så småningom… Tack för att du är en sådan fantastisk inspirationskälla Ebba!

  Kram

  Gilla

 4. Rose Olivia Runstedt Clausen en fantastisk danska som bla. jobbar på Finderskeepers i Köpenham!
  Hon kan allt och lite till och är dessutom en helt ljuvlig person!

  Gilla

 5. Det är ju lite så att jag önskar att jag var 24, direkt från skolan (”nåt inom media”), för jobbet är nog galet kul! Dock är jag ju inte det utan 40 och med nån slags karriär inom finTech att sköta om. Men ändå. HUR kul?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s