Det har jag INTE på mig på midsommar…

Inlägget innehåller affiliate-länkar, alla produkter valda av mig /

Måndag och nu kööör vi! På med säkerhetsbältet, lite så känner jag. Här ska packas, fixas och grejas i världens tempo för på onsdag morgon kvart över fem packar vi in oss alla fem och åker ut till flyget…

Midsommar-looken för min del blir inte så uppklädd. En grej är säker: inga klackar! Hellre platt och en skön kimono, som detta rea-kap från Indiska, eller den här med vit T-shirt till. Inte ens rosa sidentoppen från Rodebjer, som jag har här. Nej, man slösar liksom inte en ljusrosa sidentopp hur som helst med en liten groda vars näsa gärna snorar in i ens axel. Det är ju bara vi, på Mallis. Vi flyr lite från allt firande och det ska bli himla mysigt. Men blommig kjol kanske, eller blommig klänning. Gannis underbara mönster som jag har på min kjol på bilden? Finns också i klänning, just nu på bra rea på Boozt!

_W9A8599

Ääälskar detta mönster, finns även i baddräkt. Tyvärr ingen modell som funkar på min kropp. Behöver mer stöd, mindre sött liksom. Ska försöka hinna förbi Scampi imorgon och kolla in den här randiga (eller den här bikinin!) för det kan vara så att det står Ebba på den… Dessutom matchar jag då Mariannes randiga Polarn o Pyret-baddäkt nästan på pricken, det vore ju toppen.

Bohem-chict blommigt diadem är annars en bra grej, spana in Lindex fina med brodyr. Perfekt midsommar-accessoar!

_W9A8656

Foton av Alma Vesterlund, för Studio Emma Svensson. Även om det blir en soft midsommar-dresscode, så tar jag med armband. Min favorit från Sophie på Sophie som är halvt i guld, halvt i silver. Och deras hamrade guld-cuff, som jag också har till typ allt. Det gör ju även en enkel outfit lite roligare.

Sedan är jag seriöst inne på plast-Birkarna, som jag såg hos Ellos. Haha, vågar jag ens berätta detta för Emilia imorgon eftermiddag när vi ska ses och Säker stil-jobba!?

KOMMENTERA GÄRNA, klicka här för att skriva en kommentar!

7 reaktioner till “Det har jag INTE på mig på midsommar…

  1. Jag älskar den här typen av inlägg, som innehåller köplänkar! Dessa tillsammans med nyhetsbrevet är ett sådant bra komplement till er härlig podd.
    Njut av semestern på Mallorca!
    Kram

  2. Hej! Älskar mina 2 plastbirkar eftersom hälsporre kräver mjuka skor😥 Birkarna finns billigare på tyska siter.baddräkten är snygg men hamnar den inte vid knäna om du dyker i? Vanliga HM har snyggare klassiska baddräkter med bra stöd på nätet. Det är mycket bättre än vad som finns i butik med! Trevlig resa!

  3. Hej! Älskar mina 2 plastbirkar eftersom hälsporre kräver mjuka skor😥 Birkarna finns billigare på tyska siter.baddräkten är snygg men hamnar den inte vid knäna om du dyker i? Vanliga HM har snyggare klassiska baddräkter med bra stöd på nätet. Det är mycket bättre än vad som finns i butik med! Trevlig resa!

  4. Nämen alltså, plastbirkarna är så lovely. Köpte dem för vår Mallisresa pga praktiska och vill använda dem typ jämt nu.

  5. Hahaha.. jag har ”plast-birkarna”, fantastiskt sköna och praktiska men min man bara suckade när han såg dem 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.