Den BÄSTA accessoaren

Åh, jag fick precis en BILDBOMB från Ellegalan i fredags – från Alice som fotade. Jippie, ska posta en “behind the scenes”-rapport senare. Men nu börjar Ida Sjöstedt-visningen (kul!) om 25 minuter så nu måste jag packa ner Ernst i vagnen här och rulla iväg från kontoren mot Grand Hotel.

2016 bar jag just Ida Sjöstedt på galan, samma år som hon vann “Årets designer”. Jag hade också den absolut bästa accessoaren som jag saknade så innerligt i fredags, nämligen

MNO_1240

Att ha en fantastisk person vid sin sida. Som har ens rygg i alla lägen. Och i mitt fall: min kära partner in style, Emilia. Som var helt och totalt däckad i mega-infleunsan. Stackars Emilia, så sabla jobbigt och vi hade ju dessutom preppat till tusen JUST för denna kväll. Men så är det ibland, sånt är livet. Usch, jag kände mig dock lite “halv” där på röda mattan och i vimlet…

6 reaktioner till “Den BÄSTA accessoaren

  1. Åh det var därför jag inte hittade henne på bilderna. Saknade henne också i minglet! Tycker att det är superkul att titta på bilder från Elle-galan men det är få som tar ut modesvängarna ordentligt, antingen kör de på bal eller lite för mycket vardag. Du och Emilia är alltid spännande!

  2. Jag har också fått influensan och följer all moderapportering via insta, bloggar mm. Tar en tupplur och kollar flödet. Hoppas din vapendragare mår bättre snart. Det kan nog ta en vecka innan slemsnuvan är borta och rösten är stabil igen. Febern kändes, för mig, som det enkla i jämförelse med allt snörvlande. Kram!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.