Däckad i influensan

Usch, stackars, stackars Emilia – helt däckad i influensan. Men the show must go on, eller i vårt fall: poddshowen must go on. Så igår gick jag hem till Emilia och vi poddade loss om Ellegalan, om modeveckan och om allt som hänt sen sist! Tänkte att “äsch, jag blir ju nästan aldrig sjuk” – och jag håller mig på avstånd. Tja, så gott det går när man sitter och poddar ihop. Blev dock lätt panikslagen när jag vaknade imorse och mådde så konstigt… 

_Z6A4508.jpg

Men nu känns det bättre. Tror att jag klarat mig. Nu ska jag hem och laga middag åt min lillebror som kommer, min Johan är i London på jobbresa – så min kära lillebror kommer också att få underhålla barn! Sen har jag en målbild: jag. I soffan. Stor kopp te. Alla tre sover. I sina EGNA sängar. Jag ska äntligen se klart “The Crown” säsong 2, som en perfekt uppladdning inför att Kate och William kommer till Sverige nästa vecka…

5 reaktioner till “Däckad i influensan

 1. Hej, du hade så snygga jeans med revärer på Emilias Kapp Ahl event. Vilket märke är det? Tacksam för svar.

 2. Hoppas du slipper influensan!
  Jag själv är hemma med sjuk liten, vilket är himla besvärligt när man tappat rösten på grund av förkylning och bara kan viska 🙂 Jag hade nog försökt jobba i eftermiddag ändå, om det inte vore för öronen. Åka ner till stan med förkylningslock för öronen, en höjdskillnad på 700 meter, är en dålig idé, det betyder stendöv i flera veckor framöver (har provat tidigare) …

 3. Jag är helt besatt av The Crown. Är redan halvvägs in i säsong två och vill typ inte kolla mer för sen är det ju slut, haha! Hoppas att säsong 3 inte dröjer alltför länge 🙂

 4. Jag läste däckad influencer, ska nog lägga mig nu!
  Ungefär som när jag skulle läsa Torsgatan på en skylt idag och såg trosgatan..
  hur som haver, lyssnade just på er senaste pod,
  Lika bra som alltid, ni rockar! Xx

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.