Blått är (alltid) flott

Innehåller affiliate-länkar, alla plagg valda av mig /

Hej från Stockholm Fashion Week, ska strax podda med Emilia på Grand Hotel! Mellanlandar på kontoret för att plocka upp datorn och få iväg några snabba grejer. Har varit med lillpojken på förskolan hela förmiddagen, andra dagens inskolning och han var så glad, dansade i hallen när han fick ta på sig väst precis som storebror. Skönt att vara med honom där hela förmiddagen. Tar det lite lugnt och lagom och det känns väldigt bra.

Trendspaning från igår? Mycket vitt hos Busnel, samt säkra kort i stil med detta. Vilket nånstans känns väldigt rätt. Fullt ös – superkul dag (By Malina var urhärligt, färgsprakande, en bra T-shirt, grymma klänningar och fin styling!) och dagen slutade med pizzafest hos Filippa K som körde visning (se alla looks här) i sin butik på Grevturegatan = svettigt, stökigt och skoj.

Minimalistiskt, skandi-chict och ALLT som Filippa K gör allra bäst. Just nu i butik finns också mycket snyggt, har ni sett ljusblå klänningen? Älskar de små detaljerna i ärmslutet, samma som på bluskragen här. Och drömmer fortfarande om den där kjolen, stylad med den här stickade tröjan, eller duvblå mohair-koftan… Kan aldrig få nog av vackra blå toner.

5A1A6131_1.JPG

Nej, nu ska jag bege mig mot Grand – imorgon släpper vi veckans Säker stil-podden och det blir göttigt, kan jag lova. Lyssna gärna ikapp här!

Och kommentera gärna!

5 reaktioner till “Blått är (alltid) flott

  1. Hej Ebba,

    jag älskar också pasteller och går nästan uteslutande i kjol eller klänning. Härligt så men…, vi bor i ett land där man (om man inte är influencer som går barbent året runt) stor del av året måste gå i strumpbyxor. Jag tycker det är jättesvårt med ljusa kläder (även rött är svårt tycker jag) och strumpor och jag vägrar allt som heter hudfärgat så det är i stället lätt att skippa de ljusa färgerna på vintern och gå över till den grå/svarta skalan. Så trist! Hjälp – tips mottages tacksamt!

  2. Hej Ebba!
    Jag ville skriva till Emilia att hon är fantastisk men det bara hakade upp sig hela tiden, så nu tänkte jag att du kanske kan hälsa henne det istället! Tack! Och du är också fantastisk! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.