Ingen vanlig vecka

Innehåller affiliate-länkar, alla plagg valda av mig /

Nej, ingen vanlig vecka! Imorgon drar modeveckan igång här i stan, eller rättare sagt ikväll med NK-galan som jag strax ska iväg till. Kommer ropa högst av alla när Emilia kliver på scen, åh, så laddad och typ nervös för hennes skull?! Om man kan vara det för nån annan. Äh, jag vet att hon är hur cool som helst på scen, övergrym som ALLTID, så nervös är fel ord. Mest pirrig! Kuuul ska det bli!

5A1A6434_1

Imorgon drar visningarna igång. Kul med med! Busnel visar imorgon eftermiddag, hoppas få se uppdaterade Busnel-klassiker (är sugen på just den i krämvit nu till hösten). Är sen laddad inför By Malina, som min kära vän Emma Unckel stylar. Jag hoppas på godbitar som denna ljusblå klänning, tycker By Malina är som allra bäst på klassiska festklänningar som denna. Sedan är jag peppad inför Ida Sjöstedt, där vill jag se spets i stil med detta!

Nej, nu iväg mot NK-galan och Berns… Woho, nu kööör du bara Emilia!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.