Blåsigt värre – och påskägget från oss!

Hälsningar från blåsigt, kyligt men vackert Skåne! Tur att jag påskbadade igår, imorse var man INTE lika sugen. Jag borde verkligen bege mig ut på en promenad för att få ihop mina 10.000 steg, är dessutom i full gång med min “läs-challenge” och är nu halvvägs in i Camilla Grebes spännande “Alla ljuger”. Mycket bra. Fastnade i bilen när jag hade lämnat barnen på tennis, satt kvar och lyssnade en lång stund, lyx

Just det, hoppas att DU lyssnat på våra påskägg till dig. Veckans “Säker stil-SVARAR” (om klockan, klackar och jo, koppar!) och förstås det välfyllda podd-påskägget som du kan höra här! Vi plåtade en påskbild med Lisa också, som ett påskkort från oss till alla grymma lyssnade och Säker stil-vänner därute. Passande nog hade Emilia ett megastort guld-påskägg hemma…

Haha, underbart att Emilia drog på sig knallrosa. Som ni ser är min kära kollega rejält ur den beige-grå fasen och jag måste ju instämma med de som jublar över detta. Eller nej, jag älskar min kära kollega i ALLA livets faser. Men färg är ju ändå… Färg liksom!

Jag måste också IGEN säga hur roligt det är med poddkusinen “Säker stil svarar” och tacka för alla era roliga, smarta, kluriga och inspirerande frågor. Fortsätt skicka in! Nej, nu blev jag peppad att dra på mig gympaskorna och promenera en sväng, så att jag i alla fall får ihop NÅGRA steg

Önskar dig en riktigt skön, ledig måndag. KOMMENTERA GÄRNA!

5 reaktioner till “Blåsigt värre – och påskägget från oss!

  1. Vad fina ni är. Nu ska jag också ut och samla ihop lite steg, skönt för kropp och själ. Önskar dig en underbar mådag.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.