Är du min nya kollega?

Jag söker en ny kollega och tänkte att jag lägger ut det här i bloggen också – man vet aldrig, kanske läser just DU detta och känner att jo, det där är ju jag! Eller så känner du någon? Tipsa då gärna vidare. Okej, såhär lyder arbetsbeskrivningen för tjänsten jag säger, som Junior projektledare. Anställningsstart: Omgående och tjänsten är en heltid med kontor på Nybrogatan 79 i Stockholm.

Perfekta (jo, det skulle jag våga säga) jobbet för dig som nyligen startat karriären, alternativt har hunnit jobba något år och ÄLSKAR sociala medier, e-handel, kommunikation, marknadsföring, samt smart och kreativ försäljning. Du ser en fantastisk möjlighet att lära dig ALLT om influencer marketing och “start up”-fasen inom produktion och e-handel. 

Du lockas av att jobba i en bransch som utvecklas snabbt, i ett mindre, kreativt, snabbväxande bolag där möjligheterna är många och roliga! Du är beredd på att både fånga snabba (ibland triviala) uppgifter – såväl som att självständigt driva större projekt, ha koll på budget och ha kundkontakt, samt göra summeringar av samarbeten. 

I rollen som projektledare hos Ebba von Sydow AB ingår du i ett litet team och projektleder högt och lågt. Du får en crash course i alla delar av influencer marketing, podd samt min egen produktion. En stor del av jobbet innebär att utveckla, självständigt sköta e-handelsplattform (logistik, lager, leveranser m.m) innehållande produkter under min eget varumärke, det vill säga smycken.

Det är viktigt att du kan enklare bokföring, du har gärna läst ekonomi i någon form. Du är strukturerad, effektiv och ordningsam. Du kommer att vara “spindeln i nätet” i vitt skilda projekt – och sa jag att du älskar sociala medier, och gärna har kreativa idéer på vad det går att hitta på och utveckla där, inom mina kanaler? Bra, det var nog allt!

Arbetsuppgifter:

 • Ta fram underlag, statistik samt organisera fotograferingar
 • Hålla skarpa deadlines och säkerställa leverans mot kunder
 • Uppföljning, rapportering och analysering av samarbeten
 • Självständigt ansvar för e-handel och produktion inom eget varumärke, och allt som hör till dessa projekt – exempelvis digital marknadsföring, skriva nyhetsbrev samt Google-annonsering 

Egenskaper:

 • Högskoleutbildning inom ekonomi, marknadsföring eller liknande 
 • Kunskaper inom Photoshop 
 • Du är trygg med Excel och Keynote och gillar att dribbla med presentationer, göra snygga, säljande pitcher och väl genomarbetade sammanfattningar
 • Mycket noggrann, effektiv och strukturerad och van vid högt tempo
 • Snabb i vändningarna, en “hands on”-person som får saker gjorda
 • Flytande svenska och engelska (tal och skrift, OBS, viktigt med engelska för e-handeln samt nyhetsbrev
 • Erfarenhet av digital marknadsföring, Google- och Facebook-marknadsföring eller PR är stort plus

Maila [email protected] snarast, intervjuer sker löpande. Tack på förhand!

2 reaktioner till “Är du min nya kollega?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.