Äntligen kan jag berätta!

/ I stolt samarbete med Polarn O Pyret /

Äntligen får jag berätta. Efter mycket (!) hemlighetsmakeri, en spännande process som jag fått äran att följa från min kant – och en väldigt rolig, stor produktionsdag i en underbart vacker gammal trävilla utanför Stockholm, så är vi äntligen framme vid lansering. Polarn O Pyrets Disney Collection är här! Och det är alltså en väldigt stolt ambassadör som frontar denna kampanj. Men innan jag visar smakprov på kampanjbilderna kan jag inte låta bli att visa en bild, som Heli på Polarn O Pyret tog, som sammanfattar kampanjfotograferingen ganska bra, haha:

Jamen ni ser, mamma var med och gästspelade! Åh, sån rolig dag. Ett minne för livet, barnens miner när vi kom dit på morgonen och kliver in i: JULEN. Haha! Julgodis, paket, ljusslingor, granris och julstrumpor. Härligt stökig, som det blir med barn “on set”. Paket på huvudet, kasta boll, Ernst vill sitta på rekvisita-gunghästen, Marianne står bakom soffan och mormor håller lugnet medans jag var något svettig på ryggen, stundvis. Utanför i den grönskande trädgården bakade augustisolen… Här ser ni fotograf Ewa-Marie Rundqvist in action:

Nu är ju Polarn O Pyret väldigt vana vid detta, ett grymt proffsigt team såg till att det flöt på fenomenalt, hela dagen. Det var laddat med fika och ett slags lugn rådde, trots högt tempo. En julkampanj är en stor produktion, filmteam och stillbilder och MYCKET material skulle skapas.

När jag först hörde talas om Disney Collection, blev jag så glad då man älskar när ett varumärke lyfter fram arvet, sin fina historia. Vilket Polarn O Pyret verkligen har så mycket av. Ränderna som aldrig går ur, funktion, klok design, kvalitetsplagg som kan ärvas vidare, igen och igen. Och för mig är detta maxad nostalgi! När Polarn O. Pyret grundades 1976 användes ju Musse Pigg som märke på alla plagg. Ni vet, det klassiska Musse-märket. Japp, jag är väl lite partisk men visst är det briljant att plocka fram det ur arkivet?

Också detta har en fin historia, när dåvarande marknadschefen Bie Siepel skickade ett handskrivet brev till Disney och berättade om kloka, schyssta och bra barnkläder de skulle göra och frågade om det gick bra att använda barnens favorit Musse som symbol? Svaret blev ja!

Tada, nu vill jag visa er detta

Min glada trio i sina mjuka pyjamasar från specialkollektionen. Vi fick välja favoriter och jo, barnen fick också tycka till! Blev ju väldigt nöjd med att de gillade Piff och Puff-plaggen lika mycket som jag:

Marianne har på sig nattlinnet, mamma har ett matchande. Mamma meddelade också att detta är årets dresscode i Sälen över jul och nyår!

Jag kommer att berätta mer om detta här framöver – men skynda nu och spana in dina favoriter (hur sött är inte Lady och lufsen-trycket? Eller filten med klassiska randen på ena sidan och Disney-mönster på andra?). Tack Polarn O Pyret och grattis till en jättefin kollektion!

10 reaktioner till “Äntligen kan jag berätta!

  1. Min bästa vän tipsade om denna i veckan. Det blev självklart en piff och puff pyjamas till mig. Älskar Disney, är uppväxt med att tittat på Disney veckans 7 dagar på VHS.

    Jag blir aldrig vuxen heller. 35 år och samlar på My little pony, har Lady lovelylocks slott och tillbehör. Köper kläder med Disney när jag kommer över (varit andra tidigare). Men är man förskollärare, lärare f-9 och väldigt snart specialpedagog har man nog rätt till att ha barnasinnet kvar. 😅

  2. Så fina ni är. Jag får julkänsla direkt. Pop har verkligen bra kläder. Köper en del till mina barnbarn. God Jul på er alla😘😘😘

  3. Kul! Beställde genast mamma-barn pyjamas, så redo för julafton!

  4. Du är alltid en fin repr för de produkter du marknadsför.
    Se till o fakturera snabbt då Polarn o Pyret är på fallrepet.

  5. Mina döttrar älskade det märket när de var små!

  6. Fint samarbete! Jag undrar över julstrumporna i bakgrunden, vet du var man kan få tag på dom eller möjligtvis om du vet några liknande fina? 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.