140 pass under 2021?!

/ Innehåller affiliate-länk dvs köplänk, produkt vald av mig /

Jag fick en sådan himla klok och bra kommentar på detta inlägg – eller många faktiskt, men den här fastnade jag för! Så jag lyfter fram den här, kanske kan den inspirera dig också! Fetta ska jag “spika” för egen del. Måste bara landa i exakt hur många pass (och jag vill ha ett delmål, typ under våren / fram till 1 juni, hmmm, vad kan då vara rimligt…). Jag sätter det på min “to do”-lista inför nästa vecka.

Jag har ett årsmål på träningen – 140 pass (tennistimme, jogg, styrkepass hemma – allt sånt räknas) i år, vilket är i snitt 11-12 pass i månaden. Jag gillar att ha ett år för målet, blir man sjuk någon månad och tappar 1-2 veckor med träning så vet man att det går att ta igen senare.

Jo, jag fick också frågor om min klocka, som för mig handlar om att det ska vara roligt att få koll på hälsa, aktivitet och rörelse. Jag kör med FitBit och måste verkligen säga att det var en “gamechanger” för mig. Vilken ska man då välja? Jag har två favoriter, dels den smidiga, snygga och enkla Charge 4 (som du hittar här). Prisvärd, vattentålig och diskret, vilket jag gillar! Trackar stegen perfekt, likaså Active Zone Minutes och sömnen. Och – hör på detta – upp till 7 dagars batteritid! Love it!

Sedan, när jag samarbetade med Fitbit, så fick jag testa Fitbit Sense och okej, det är att “level up” men nu har jag väldigt svårt att se hur vardagen skulle se ut UTAN min Sense?! Min käraste accessoar tror jag faktiskt. Dyrare, absolut. Men mäter verkligen riktigt bra, har lååång batteritid, ursnygg och diskret design. Så, vad är då grejen med klockan som inte går att mäte med exempelvis mobilen? Ja, kort sagt så är det otroligt mycket mer. Jag kan till exempel se statistik i realtid på skärmen under träning (och den känner av vad för typ av träning, eller så väljer jag med ett enkelt tryck – typ tennis, yoga eller cykla). Jag ser också direkt om jag är i “zonen” Fettförbränning, Kondition eller Peak, som alltså är den mest intensiva – och klockan skräddarsyr zonerna för mig, utifrån mina förutsättningar.

Sedan gillar jag generellt att ha på mig en hederlig klocka igen, och inte behöva plocka upp mobilen för att se vad klockan är. Visst, man kan använda den för att få aviseringar om sms, mail och samtal – men för min del, så har jag valt bort ganska mycket sådant. Det bara stressar mig mer, jag gillar att tracka hälsan med klockan. Kanske ändrar jag mig vad gäller det längre fram, då FINNS ju sådana funktioner också såklart…

Okej, det var svar angående ovan – nu laddar vi inför “Talang” och freeeedag här hemma. Yay! Fattar inte hur det gick till, eftersom det var fredag för typ tre dagar sedan, men men. Det är ju ändå en ovanligt härlig veckodag?!

KOMMENTERA GÄRNA!

PS. Jo, min tröja och mina leggings på bilden fick jag också frågor om, kommer från Filippa K Soft Sport. De har fortfarande en hel del fint kvar på rean, spana in här. Slut på tipsandet för denna gång!

9 reaktioner till “140 pass under 2021?!

 1. Jag har också upptäckt Fitbit och tycker det är en suverän sporre och motivation! Men jag vill inte ge upp min snygga klocka så jag bär både den smalaste Fitbiten och klocka (och ett armband jag vägrar släppa) på vänster arm. Funkar hur bra som helst!

  1. Det är ju detta som stoppar mig också! Vill inte ge upp min omega till förmån för en ”sportklocka”. Låter ju crowded att ha både och men nu när du skriver detta så ska jag faktiskt testa hur det ser ut. Tack gör inspo!!

 2. Du borde 100% klippa håret så som det ser ut på den bilden där, alltså strax över axlarna i längd!! Skulle passar dig så bra 😻

 3. Jag har gått upp ytterligare en nivå till en Whoop och kan inte leva utan den heller – kan varmt rekommendera! Kul att jag skrev ett inlägg om just träningappar och gadgets innan jag läste det här!

  1. Halloj, jag har under väldigt många år haft mål m 100 pass nyår till midsommar. Det är tufft med snitt 4 pass i veckan men då räknas tretti och svetti dvs ngt man blir lite svettig av i minst 30 minuter:)

 4. Tack för trevlig blogg. Tycker dock det verkar så himla pressat och negativt och ganska ängsligt att hela tiden tävla med sig själv om antal steg och pass. Huvudsaken är väl att man rör sig och äter okej. Om det då blir 8000 eller 11000 steg har väl ingen betydelse. I dagens samhälle behöver vi verkligen inte mer krav eller press.

  1. För mig är det pepp! Jag kör 100 000 steg i veckan och det gör att jag tar den där lilla extra kvällspromenaden eller går en sträcka längre för att få ihop det!

 5. Hittar inte längre var man kunde hjälpa till med idéer till Bookbinders nya färg (men tänkte typ på det i duschen imorse 🙈) så skriver här 😊 Tulpan, fuchsia eller Hot Pink, såklart! 👍🏻

 6. Hello. Love your blog and your podcast. Could you please write which Adidas model you have (the gorgeous) white ones in this post. Thank you. Take care.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.