Veckan bjuder på…

Hej måndag. Puh, veckans startade med pusslande eftersom jag reste till Finland och Åbo igår (tack för era tips, har följt dem till punkt och pricka!) och minstingen fortfarande är lite hängig. Måste ha varit ett virus men han hade också helt klart ont i munnen eller tänderna. Hmm. Ingen feber längre men han är såklart hemma från förskolan idag, Johan skulle till Oslo nu idag och mina svärföräldrar kom precis hem – så de kunde rycka in. Otroligt skönt och barnen var superglada över denna lösning!

Annars bjuder veckan på Framgånsgpodden-showen med Alexander, som jag ser fram emot att spana in. Är verkligen imponerad över hans framfart, även om jag inte vågat lyssna på mitt “eget” avsnitt ännu, hu… Jag skulle vara för hård mot mig själv, misstänker jag. Så lika bra att skippa. Blir min egen redaktör i sådana lägen. “Där borde du sagt DET, där borde du tänkt så, där borde du berättat om DEN erfarenheten, där borde du varit mer konkret….”. Nej, är inte jättebra på att ge mig själv en klapp på axeln och en bunt tulpaner i sådana lägen.

5a1a4753

Men nu väntar fabriksbesök här i Åbo, på barnmatsfabrik. Ska bli riktigt spännande! Och senare i veckan håller jag i en lanseringsfrukost på torsdag, där jag både arrangerar och agerar moderator. Hoppas att ni alla får en kanonbra start på veckan, nu kör vi!

6 reaktioner till “Veckan bjuder på…

 1. Hej Ebba,
  Fantastisk blogg! Måste fråga om ditt fina armband som du har på bilden till Clinique tävlingen, det som ser ut som ett ”öga”. Var kommer det ifrån?

 2. Åh, är du med i Framgångspodden?! Då måste jag lyssna på det avsnittet. Har nyss upptäckt den podden och tycker att den är jättebra. Lyssnade på avsnittet med Christer Olsson när jag var på väg till din moster i söndags:) Rekommenderas om du inte har hört det! F ö är jag övertygad om att du kommer att göra bra ifrån dig även där. Var lite snällare mot dig själv! Kram🤗

 3. Jag lyssnade på ”ditt” avsnitt och nu skall jag ge vad jag hoppas du uppfattar som konstruktiv kritik: jag upplevde att ditt avsnitt inte alls var om dig. Du tog en reporterroll och intervjuade Alexander nästan mer än du svarade på frågor. Det kändes jättetråkigt – jag/vi lyssnade ju för att höra om DIG, inte om honom.

  Kan förstå varför det blev så med din bakgrund, men kanske en sak att ta med sig: ibland är DU den som intervjuas och den som är intressant. I det läget blir det inte bra att vända det till att handla om någon annan, även om den personen också är intressant.

  Och, återigen, det är menat som konstruktiv kritik, inte klagomål eller att säga att du är dålig! Du är grym på så mycket!!

  Kör hårt!

 4. Härligaste Ebba, jag köpte precis en duvblå v-ringad cashmere tröja efter inspiration av din fina stil. Kan du inte tipsa lite om stilsäkra vårplagg och hur man matchar dem? Taggar dina outfitbilder som en galning på Pinterest 😍

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.