Välkomna på mitt bokparty 25 april!

Efter påsk är det äntligen dags, då släpps nya boken – och detta vill jag såklart fira med ER, som följer, läser och peppar och gör ALLT detta möjligt. Kan inte tänka mig nåt bättre sätt att fira boken på. Så, varmt välkomna på bokparty!

Väldigt glad över att kunna bjuda in till denna lilla premiär i samarbete med Rörstrand, i deras inspirerande, vackra flaggskeppsbutik nästan mitt på Stureplan, på Kungsgatan 1 i Stockholm.

Vad händer på plats? Mamma och jag (Amy är i USA, men firar på distans) bjuder, tillsammans med Rörstrand, på smarriga tilltugg, trevligt mingel, väl valda smakprov från nya boken – fina erbjudanden i butiken – och (!) de 150 första som shoppar boken på plats får en underbart härlig goodiebag…

OSA snarast på den här länken, så vi vet hur mycket som ska bakas. Sen är det drop-in mellan 16 – 18! Blir jätteglad om du tittar förbi. Ta med en kompis du inte hunnit träffa på länge! Din syster, mamma eller trevlig kollega! Kanske på väg hem från jobbet, säg hej, köp en personligt signerad bokpresent till nån, fira boken och spana in de vackra vår-dukningarna från Rörstrand?

Så, varmt välkomna torsdag den 25 april. Hoppas att vi ses då, kära ni! Glöm inte att OSA!

11 reaktioner till “Välkomna på mitt bokparty 25 april!

 1. Vore himla trevligt att vara med och få din signatur i boken.!
  Men jag bor alldeles för långt ifrån. Jag har dock beställt 3 exemplar av er bok (Adlibris)och tänkte förära mina döttrar med varsin samt behålla ett ex själv. Ser fram emot en sommar med denna härliga inspiration ( boken).
  Ta väl hand om dig Ebba, för det finns bara en som du!

  1. Tack snälla för inbjudan men eftersom jag bor i Kalmar måste jag tacka nej.
   Blir så sugen att ta en liten trip till huvudstaden men tiden den tiden räcker inte till. Jag har beställt er bok så jag lagar ngt gott att smaska på i stället. Och kanske med en mask i ansiktet 😊
   Obs detta är inte ironiskt på ngt sätt utan bara ett tack och ett nej tack.
   Hälsar Lena

   1. Härligt! Göteborg är ju ändå framsidan! 😘
    Amy kanske är med då irl! 🤗

 2. Åh vad roligt, önskar jag kunde komma men bor lite för långt bort Hoppas det blir en mycket trevlig dag! Vilken dröm att få ge ut en bok med sin mamma och syster 😍

 3. Hej1
  Du kanske kommer till bokmässan Där träffade jag för ett par år sedan Ha det gott fina Ebba.
  Kram!

 4. Åh vad det låter som ett härligt event! Typiskt att det är fullsmetat på jobbet just nu en semesterdag inte går att få till. Går det att få tag på den signerad på annat sätt? Jag tänkte köpa en till min mamma och det är så härligt att ge bort signerad böcker 🙂

  1. Hej Malin, självklart – jag har mitt kontor på Nybrogatan 79, så om du har möjlighet att dyka förbi där någon dag nästa vecka, så ordnar jag detta till dig! Du kan köpa signerade direkt av mig, så skriver jag hälsningar! Maila på [email protected] – Glada hälsningar från Ebba

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.