Stoppa pressarna!

Inlägget innehåller affiliate-länkar, alla produkter valda av mig /

Stoppa pressarna, höll jag på att skriva. Så jag GÖR det. För jag sprang in på Filippa K igår, på väg hem, och de hade smygstartat sommarrean. Blev grymt sugen på att slå till på pudriga rosa bomberjackan (på halva priset!) som jag lånade till en plåtning…

5A1A4398.JPG

Också rea på den här karamellen. Underbart fin färg och ljuvligt skön kyliga sommarkvällar. Eller den snygga baströjan i benvitt, som uppdaterar basgarderoben. För de lär ju komma, om nu inte Sverige förvandlats till Mallorca för all framtid?

Får ofta frågan om den där “perfekta silkiga toppen”, som vi brukar prata om i podden. Hittade även en sådan, champagenfärgad, hos Filippa K – på riktigt bra rea. Älskar rea!

7 reaktioner till “Stoppa pressarna!

  1. Åh tack för tipset!! Har länge spanat på den rosa Bomberjackan men inte slagit till… men nu blev det ett klick! Känns så fin och användbar till mkt!! Blev dock lite osäker på storlek.. vilken size hade du i din på plåtningen? Googlade där nån skrev att den nog var lite stor i size.. hmm får hoppas den passar när den kommer!
    Kram och tack för en mkt fin och välskriven blogg. Toppen!

  2. Hej! Fina bilder. Händer det aldrig att gäster har köpt samma klänning? Och vad skulle hända om en gäst kommi samma klänning som prinsessorna?

  3. Ändå sedan mitten på 90-talet har jag trivts i deras kläder!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.