Signaturhalsbandet – äntligen (äntligen) här!

/ REKLAM för egen verksamhet, Ebba von Sydow Jewelry /

Äntligen, äntligen, äääntligen! Vi är LIVE! Såhär. Jag har ju hintat lite om att det varit fullt upp på smyckesfronten, i mitt Ebba von Sydow Jewelry – men samtidigt inte vågat hoppas på att det skulle gå att göra ytterligare ett “drop” nu. Som det är med hantverk. Det tar tid. Det måste få ta tid. Tålamod, bra träning för en otålig typ som jag själv! Halsbandet har varit slutsålt i veckor, ja månader faktiskt. Men nu så, äntligen är vi redo för ett nytt begränsat släpp.

En underbart fin gåva, till dig själv. Ja, för att fira livet egentligen. Fira dig. Eller förstås, en födelsedag, en bröllopsdag, en milstolpe – eller för att du vågade följa ditt hjärta! Eller kanske för att du ska göra det…

Nu släpper vi alltså en ny begränsad upplaga av det klassiska signaturhalsbandet Mary, tillverkat för hand i 18 karat återvunnet vitt guld, samt i 18 karat återvunnet gult guld. Den briljantslipade, fina diamanten är handplockad, samt certifierad och naturlig.

Det justerbara (här ovan har jag det på två olika längder, för att visa – och för att jag tyckte det var så snyggt att mixa två) handgjorda halsbandet är skapat för att bäras ofta – med ett unikt litet hjärta fäst vid låset, som en påminnelse: Följ ditt hjärta. I stort som smått, i livets alla lägen. Tänk på det, när du känner hjärtat på ditt smycke.

Och här syns en detaljbild på det handgjorda lilla hjärtat. Varje hjärta än unikt. Jag ville ha det fäst just vid låset, för att det inte ska vara i vägen för den stilrena designen. Tanken är ju att du och jag vet att det finns där, för att påminna dig om att följa ditt hjärta.

Just det, många frågor om huruvida man kan ha det jämt? Svaret är ja, jag har mitt jämt, jämt, jämt. När jag tränar, duschar, sover. Det är alltså inte “doppat” i guld, utan solitt 18 karats återvunnet, fint guld. Givetvis är kedjan skir och det är ett ädelt smycke som du ska ta hand om och ge kärlek – men det är noga avvägt av mig, för att ändå vara så hållbart som möjligt.

Idén till lilla hjärtat föddes när jag själv insåg att jag ofta “pillar” med mina smycken, ringar, halsband – när jag sitter i ett möte, när jag dividerar beslut på jobbet, i livet, eller när jag funderar. Där och då ville jag ha en påminnelse om att våga följa mitt hjärta, i stort och smått. Ja, det går ju inte alltid. Men oftare än vi tror. Tänker jag.

Nu ska jag slå ihop datorn här och bara vara glad över att släppet äntligen är här. Så innerligt himla glad för detta, och över att äntligen kunna dela signaturhalsbandet med er. Hurra! Och ja, skynda HIT om du är sugen, upplagan är begränsad och handgjord, så när detta “släpp” är slut dröjer det...

15 reaktioner till “Signaturhalsbandet – äntligen (äntligen) här!

  1. Inte så dyrt tycker jag för vad en får? Många liknande med 18 k guld o äkta diamant kostar mer. Det är ju inte ett smycke som en köper flera ggr om året utan mer en investering, kanske som födelsedagspresent som en har hela livet. Jag fick ett liknande halsband när jag fyllde 40 och har haft varje dag (signatur=ngt som är typiskt för mig dvs jag har alltid på mig det) sedan dess.

  2. Hej Lena, tack för din kommentar – ja, det blir ju en sådan prislapp om man vill jobba med ädla smycken, god kvalitet och hantverk! Men jag håller med dig, det är naturligtvis inte för alla! Kram från Ebba

   1. Älskar mitt halsband, använder det jämt. Så glad att jag köpte det. Nästa gång blir det ett armband!

 1. Håller med, dyrt för ett litet halsband. Bra nu att det ändå är mer guld i det än i förra versionen. Så förstår jag inte det här med signatur. Men säkert jättemånga som köpte och ger klirr i kassan hos Ebba.
  Lycka till

 2. Sån tur att det finns något för alla. Själv uppskattar jag handgjorda, etiskt försvarbara produkter, speciellt om jag ska investera i något lite dyrare.
  Ni som tycker det är dyrt, vad jämför ni detta med? Massproducerat kinesiskt (exempelvis) smycke?
  Superfint halsband Ebba!

  1. N: Jag jämför med t ex svenska Akinds nästan identiska diamantsmycken med labbodlade diamanter, garanterat etiskt försvarbara och till halva priset.

   1. Hej Louise! Ja, de är ju jättefina – det är är dock en syntetisk produkt, jag har valt att jobba med endast naturliga, konfliktfria, certifierade diamanter! Men – man väljer såklart precis det som man vill! Bra att det finns många alternativ. Kram från Ebba

  2. Hej N, jamen så sant – jag är extremt mån om att mina smycken är bästa möjliga kvalitet till bästa möjliga prislapp, och att du får äkta, fina smycken som varar för livet, som kan ärvas vidare och som då dessutom har ett bra andrahandsvärde. De är också handgjorda, naturligtvis också boxarna, ja, jag har ju petat mycket med detta projekt, som jag är oerhört stolt över! Kram från Ebba

  3. Annika
   Instämmer. Svag självkänsla gör att man känner ett behov av idolprylar. Har alltid valt mina egna favoriter utan koppling till kända personer.

 3. Mitt bästa tips för att hitta smycken ni kan använda föralltid, hållbara och väldigt billiga – pantbanker.

 4. Men herregud…att du orkar svara alla sura kommentarer Ebba. Ingen tvingar någon att köpa ett halsband så tycker man det är för dyrt är det väl bara att avstå.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.