Prinsessan Madeleine i ceriserosa Angel Sanchez

…Och hurra, även här en juvelfavorit! Prinsessan Madeleine i underbart glammig klänning från Angel Sanchez och diademet med de enorma akvamarinerna, som är skapat i rysk kokoshnikmodell:

Foto: Claudio Bresciani / TT

Hur härligt är inte detta?! KOMMENTERA looken! Jag uppdaterar givetvis under kvällen med fler bilder, så håll utkik här…

32 reaktioner till “Prinsessan Madeleine i ceriserosa Angel Sanchez

 1. Älskar att hon bär aquamarindiademet! 😍 Och fantastiska örhängena. 🤩

 2. näe, tycker inte riktigt att det blåa går ihop med det cerisa….
  dessutom är klänningsmodellen för tråkig 😴
  och ja, jag är förkyld och gnällig 🤧
  men annars är hon snygg som alltid 🥰

 3. Älskar det diademet!
  Klänningen lite tråkig men hon är alltid vacker 🙂
  Är det inte första gången som prinsessorna har höga uppsättningar?

 4. Åh, vad glad jag blir, jag är halv venezolanska (pappa var därifrån) och jag älskar Angel Sanchez! Min 13 åriga dotter och jag tyckte såklart att Madeleine var finast ikväll, och det betyder mycket att hon valde en venezolansk designer nu när det är som det är i Venezuela <3

 5. Ja ja ja ja! Den är perfekt! Matchningen med Akvamarindiademet och den vackra rosamagentafärgen är helt #säkerstil! Den är fantastisk. Jag är in awe över det här. Älskar akvamarin, älskar inte rosa, ialla fall inte på mig, men på prinsessan Madeleine… mer rosa tack!

 6. Varken klänningen eller diademet är någon favorit.. Gör tyvärr associationer med Barbie 🙈

 7. Hmm… Nja, jag tycker att klänningen känns väldigt mycket tidigt 2000-tal. Känns liksom lite amerikansk ”prom dress”. Och så blir det lite mycket med både ceriserosa klänning och akvamarinerna. Älskar det diademet, med det känns som att det behöver en annan kontrastfärg för att komma till sin fulla rätt. Tyvärr, jag saknade Madeleine förra året och hoppades på stordåd från henne ikväll! Hon kan ju verkligen få till det, som när hon valde Fadi el Khoury – det var magi!

  1. Exakt vad jag tänkte… tidigt 2000-tal. Madeleine strålar, men klänningen är tyvärr väldigt platt och rent ut sagt tråkig i mina ögon, både vad gäller modell och färg.

  2. Håller helt med. Fick också ”prom” känsla av den klänningen. Tycker att färgen på klänningen var för dominant för den tiara hon valt.

 8. Klänningen var så fin bakifrån med de klädda knapparna. Trodde först den var axelbandslös!

 9. Jag hade förväntat ,mig mer av klänningsmodellen men älskar akvamarindiademet!!! Örhängena blev lite mycket kanske och hon kanske kunde ha haft ett hlasband istället ihop med diademet.

 10. Men hur är det med ordensbanden?
  De ska väl inte bäras mot bar hud?

 11. För få bilder ordentligt bakifrån, det verkar vara där klänningens styrka sitter med ”svävande” knappar fin skärning skulle velat se ordentligt hur kjolen faller bak… fram är den lite som en balklänning från 90-talet

 12. Den är snyggast bakifrån. Fram blir den lite tråkig men bak… Helt klart snyggast frisyr ikväll. Hade varit roligt att se Victoria i nån annan frisyr någongång. Madde är helt klart kvällens snyggaste prinsessa. Matchar klänningen med smyckena helt klart bäst!

 13. Så härlig kväll men på tok för mycket somrig studentbal på modellen. Finns det nån bild bakifrån?
  Hade önskat nåt vintrigt gråbeige med långa ärmar och glimrande isstenar på henne. Det här känns bara som att hon vill visa upp brännan, haha!

 14. Heeeelt underbar look. Wow. Madeleine är alltid vackrast, ingen kommer ens i närheten av hennes skönhet. Sorry not sorry 🙂

 15. Blir nyfiken på baksidan av Madeleines klänning! Vet du mer om den? Är det knappar baktill? Trodde det var bara en helt armlös.

  Och visst har kungligheterna börjat ha bandet på bar hud nu?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.