Öppet hus – välkommen förbi i eftermiddag!

/ REKLAM för egen verksamhet /

Gomorron måndag, skriver i all hast här! Yes, jag förbereder för fullt på kontoret och gör fint inför i eftermiddag. Du som kommer förbi, om du kikar in på kontoret så kan du också skymta vad för tapet som åkt upp därinne, på Nybrogatan 79. Vi sätter upp rosa ballonger utanför, så du kan inte missa det. Drop-in mellan 12.00 – 18.30. Eller jag är nog kvar till 19.00 faktiskt…

Och glöm inte, maila [email protected] om du vill ha PERSONLIGT signerade till läraren, syrran, mamma eller kompisarna som ska ha en härlig sommarpresent. Eller om du vill lägga undan, senast tog hela alltet slut! En present att njuta av exakt hela sommaren lång! Själv längtar jag nu såååå mycket efter att traska runt i mina Birkar i den här trädgården…

…Tänker också på sommargarderoben när jag ser den här bilden från i somras. Riktigt pepp på den också! Japp, idag är jag pepp på allt. Och utsövd. OCH började med en powerwalk med kompis Hanna imorse. Halleluja. En bra start på veckan, helt enkelt.

3 reaktioner till “Öppet hus – välkommen förbi i eftermiddag!

  1. Ja, det är nästan så man blir lite sugen på att titta in. Jag kan ju passa på att hälsa på min äldsta grabb Martin när jag ändå är i krokarna, han är journalist.

  2. Du verkar fixa det här med bra mellanmål, nyttig frukost och så vidare. Har du något tips på kvällsmål? Äter du efter middagen? Till tvn liksom? Dela gärna här eller på instagram 👏🤷‍♀️☺️

  3. En fråga jag funderat över ett tag. Hur hinner du med all träning, jobb, barn och tja – livet? Alltså jag menar rent konkret. När/hur planerar du? Hur hanterar du om barnen inte vill att du ska gå hemifrån (så är det för mig nämligen) utan att få dåligt samvete? Eller om mannen tycker att du får stanna hemma? Fattar inte hur du får timmarna att gå ihop – men vill gärna inspireras, du ser verkligen ut att må förträffligt av alla steg och all träning!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.