Nyhetsmorgon, hjälpredor och signerade böcker i Göteborg

Ja, vilken vecka det blev. Puh. Jag kör på, helt enkelt, för att man gör vad man måste. Och för att det, tack och lov, är himla roligt! Många hälsningar från soligt Göteborg, där jag igår hade hejdundrande bokparty tillsammans med mamma, för ett härligt gäng göteborgskompisar. BOR DU I GÖTEBORG OCH VILL HA EN SIGNERAD BOK? Kanske en present till mamma, på mors dag? Till dig själv? En student, eller till syrran? Maila mig på [email protected] (och vem du vill ha den signerad till, om något speciellt namn) så fixar jag, du kan köpa signerade direkt från mig.

Sitter nu i köket hemma på Överåsgatan – ugnen är på, “himla bra baguetter” från nya boken är snart klara och vi skriver listor inför allt som ska med till Nyhetsmorgon Söndag imorgon. Lite nervöst detta, en “sida” jag aldrig befunnit på mig i en tv-studio tidigare

Vet inte om vi får med oss några små hjälpredor, blir nog lugnast om detta gäng är hemma? Jo, jag tror det…

Här ser ni “Klas kalasbitar” som är en briljant efterrätt i nya boken, eller fika om man så vill. Så enkel och kul för barnen att fixa med själva. Och förstår, min bästa bärkaka, världens enklaste som jag gör om och om (och om) igen hela sommaren.

Tycker också att det blir så vackra i de somriga blåvitmönstrade formarna från Rörstrand. Och ja, mina provsmakare till småpojkar var extremt nöjda just den här veckan när hela trädgården var fylld med kakor, nybakat och kokboksjobb! Det syns nog på den här bilden, haha…

Och som sagt, maila mig [email protected] om du vill köpa personligt signerade böcker i Göteborg. Signerade kostar 199 kr / bok. Ja, eller i Stockholm såklart, där är det bara att komma förbi mitt kontor på Nybrogatan 79!

7 reaktioner till “Nyhetsmorgon, hjälpredor och signerade böcker i Göteborg

  1. Så nyfiken på vart de fina pojkkläderna är inköpta. Speciellt Ernst outfit!

  2. Åh alltså jag bor ju inte ens i Sverige (även in jag är hemma då och då) men jag bakade citron & vallmo kakan idag till de vuxna på sonens barnkalas. Kan inte säga om den var god för varenda smula försvann innan jag hann smaka….

  3. Med all välmening – men tänk på det där med livets läxa som du säger ha lärt dig efter kraschen. Man måste inte allt man tror. Vad händer om du säger nej? Vad är det värsta? Nån blir besviken, eventuellt, so what? Det spelar ingen roll att det är roligt om man stressar, kortisol äter upp hjärnan oavsett om det är sprunget ur roliga aktiviteter. Jag kraschade lite mer än du, klarade inte ljud (tex att umgås med mina barn) på flera månader. Du vill inte dit. Balansen är både svår och enkel. Man måste vila emellan åt bara. Låta hjärnan koppla från. Kram

  4. Hej! Åh va mysigt det var att se dig och din mamma imorse. Vilken fin mamma du har 🙂 Vilket lugn hon sprider. Fin inspiration till det egna föräldralivet. Ta hand om varandra och ha en skön söndag!

    Kram Kajsa!

  5. Hej! Jag skulle vilja tipsa om böcker om Anders Hansens och Katarina Gospic, deras böcker handlar om hjärnan och skärmtid.Det finns även klipp , de har varit med i nyhetsmorgon och hos Malou.Se gärna de klippen, sen är det viktigt att sköta om sin hälsa.Kan rekommendera alla böcker med Martina Johansson, hon har en enorm kundskap om hur vi alla kan optimera mat, träning och sömn.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.