Nu närmar det sig!

Jippie, nu närmar det sig – julafton FÖRE julafton! Pratar förstås om måndag och Nobeldagen. I sprillans nya podden, direkt hemifrån mig, pratar vi om årets stora Nobel-trend (om vi får bestämma) och hyllar Victorias bästa look…

Skarmavbild-2015-12-07-kl.-10.08.221-992x1024

Jag är med i TV4 nu på söndag och snackar upp den stora dagen. På tisdag morgon är jag med igen och recenserar kvällens bästa klänningar. På måndag kväll planerar Emilia och jag att spela in en EXTRA Nobel-podd, jag är sååå peppad! På allt detta!

Nu ska jag ladda ner bilderna från morgonens helt underbara julfrukost hos vår kära partner Rörstrand, i deras fina flaggskeppsbutik på Kungsgatan 1 här i Stockholm. Andas lite också. Kanske. Vi hörs snart igen!

Någon annan som är laddad inför Nobel på måndag?! Kommentera gärna. Prinsessan Madeleine kommer ju inte tyvärr, däremot är jag om möjligt ännu mer laddad än vanligt inför prinsessan Sofias look. Och kronprinsessan såklart! OCH drottningen…

2 reaktioner till “Nu närmar det sig!

  1. Hej Ebba!

    Nobel festen är ju en av årets högtider. Älskar att titta på de fina klänningarna och vad de har för accessoarer
    Det ser jag fram emot. Det är ju fest. Längtar också.
    🌟🌟🌟🌟🎄🎄🎄🎄🎄🎅🏼🎅🏼🎅🏼🎅🏼🎅🏼

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.