Midnatt råder…

Kom just hem från Paris, ikväll. Sådana spännande, givande dagar, tar med mig mycket värdefulla intryck. Här doftar pepparkakor, mamma har varit här och bakat hela kvällen inför vår julfrukost som vi har imorgon bitti tillsammans med Rörstrand. Vi ska avtäcka Säker stils dukade julbord, ska bli så skoj! Och JUST därför måste jag nu sova. Måste, måste, måste. Ska bara packa i ordning kläder och lägga fram, så jag slipper att snubbla runt i mörkret imorgon bitti klockan sex när jag ska bege mig iväg. Fullastad med pepparkakor, mammas goda korintkakor och annat.

Åh, sedan längtar jag efter att julpyssla hemma med barnen. Kanske BLIR det pepparkakshus redan i helgen? Men nu säger jag…

5A1A2116

…Godnatt och kör igång med att fixa i ordning det sista inför imorgon. MÅTTE nu inte Ernst vakna de få timmar jag har att sova på. Håller nu alla tummar – bara en sådan sak kan ju göra att man har svårt att somna, hehe. Puh. Full fart just nu, tur att allt är så roligt!

4 reaktioner till “Midnatt råder…

  1. Hej! Minns att du skrivit om skurna pepparkakor, finns receptet på dessa någonstans? Tack för trevlig läsning!

      1. Så snällt! Önskar dig en fridfull och härlig jul 🙂 kram

  2. Hej! Var kommer det fina laptopfodralet (?) som skymtar på bilden ifrån? Jag har letat och letat, men tyvker det är svårt att hitta fina. Skulle bli väldigt tacksam för tips!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.