Nu blir det SM för mig!

Ja, det var ju en HÄRLIG rubrik att få skriva – och jag tog tillfället i akt, kan man säga. Är inte varje kväll man preppar och packar ihop kläder, pick och pack inför att leda SM. Det är nämligen precis vad jag ska göra imorgon! Imorgon är det nämligen SM i Blomsterdesign 2021 och jag har fått det ärofyllda uppdraget att leda hela detta, tillsammans med mästerfloristen Johan Munter. Känns tryggt att ha ett proffs vid min sida under hela denna långa, späckade dag.

Jag rapporterar givetvis så mycket jag kan under dagen imorgon, vi ses på Stories! Men jag njöt i alla fall idag – som uppladdning – av ett gäng härliga tulpaner som jag köpte till mig själv. Så vackra i vårsolen på skrivbordet här hemma. Imorgon blir det nog detta upphöjt i kubik, ska bli sååå roligt att få vara med på ett hörn och se att blomster-kreativitet flöda!

9 reaktioner till “Nu blir det SM för mig!

  1. Ska bli så kul att följa! Nyfiken på alla blomsterarrangemang!!!!

  2. Gud vad roligt!!! Vilket underbart och ljuvligt uppdrag för dig Ebba som verkligen älskar blommor så mycket som du gör 😀😍🙌 ska bli jättekul att följa! Inspirerande också ✨✨🌷😊

  3. Härligt höra dig bli intervjuad i Nemo möter en vän. Väldigt bra och roligt avsnitt. Tack!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.