Nyårspresent: Minns du cykelbyxan och årets stora snackis?

En Sälen-hälsning från oss i form av en bild från kvällsåket här nere i Tandådalen, när de upplysta backarna höll öppet sent och vi körde underbara åk, tillsammans med kusinerna. Stunder man minns! Åh, blev riktigt inspirerad av Emilia som hade bokat skidlärare nere i Verbier, för att tagga upp sin egen åkning. Här är det just nu mest fokus på barnen. Men allt har sin tid, Ernst är ju i startgroparna och man är liksom glad för den åkning man får.

Apropå Emilia, så körde vi en maxad extrapodd igår – som vi släpper redan IDAG! Helt enkelt, en tidig nyårspresent, eftersom det är perfekta dagar för promenader med podd i öronen.

Så, lyssna och kolla om du minns årets alla snackisar? Trenderna som präglade året och de vill HELST vill glömma? Personerna, nyheterna och stilsäkra minnen? Lyssna här! Nu ska vi bege oss ut i backen här, allihop. Hoppas att ni alla har en underbar måndag därute!

2 reaktioner till “Nyårspresent: Minns du cykelbyxan och årets stora snackis?

  1. Det är så kul och uppskattat att ni poddar trots jullov eller andra helgdagar och ledighet! Ni gör det bra som orkar!
    Och att ni dessutom får till extrapoddar är en jättebonus!
    Tack så mycket till er båda och gott nytt år! ✨🎄

  2. Boka en eller två lektioner med Bertil – han är den bäste skidläraren jag haft. Förra säsongen ( och många andra) jobbade han för Skistar i Lindvallen!!!
    Han är 70+ så han vet vad han pratar om.
    Jag är i samma sits som du och barnens åkning tar all tid. Skulle annars klassa min åkning som god och över medel. Med Bertils hjälp kände jag mig som en stjärna i backen. Coolt och värt varenda krona!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.