Min helg i fem bilder

Som jag njöt av den här helgen – som jag njöt! En väldigt (ovanligt, för oss) lugn och planlös sådan. Då jag faktiskt låg i soffan på söndagsmorgon, med tv:n på, nöjda barn och blev serverad frukost och kaffe. Ja, detta började faktiskt redan på lördagen då barnen fick för sig att köra restaurang, kanske liiite uppmuntrade av mig, hehe…

Ni ser ju. Man fick till och med välja påleg. Och jag fick därmed läsa heeela intervjun med prinsparet i DN, sån lyx detta! Kafét heter Narvabullen om någon undrar. Ibland heter det också Narvafrullen.

Apropå frukost så skickade Amy den här bilden, från hennes kök i Philly där äldsta dottern Kitty helt själv bakat fullständigt perfekta keso-bullar med någon variant på ett recept, som Amy (i vanlig ordning) hade experimenterat med ett tag…

Hela lördagen var dottern iväg på simtävling, som Johan hängde med på – så jag var med pojkarna och vi åkte till Söder, där vi hamnade hemma hos kompisar som skaffat kattunge. Japp, vi blev kvar ett tag…

Fjärde bilden? Solig söndag i krispiga höstljuset! Och…

…En underbart skön promenad med Ernst i vagnen och min kompis Malin som sällskap. Som också fångade en bild på oss i eftermiddagsljuset:

…Och sedan kunde jag inte låta bli att fota de vackra blommorna på vägen hem. Att det kan VARA såhär vackert i oktober? Jag blir alldeles ledsen när jag tänker på att det är brunt, grått och mörkt om några veckor. Blir nästan stressad över detta, fast jag vet – och inser när jag skriver det – hur galet det låter. Haha. Sedan gick vi hemåt och…

…Avslutade helgen med hemgjord pizza. Johan hade varit på bio med Klas på eftermiddagen och Marianne hade lekt med en kompis. Och den hemlagade pizzan tillagades av Johan. Sedan såg vi två första avsnitten av “Innan vi dör” säsong 2 med Adam Pålsson, på SVT Play. Invecklat meeeen jag tycker ändå att det funkar, jag fastnar direkt, vill se mer och kommer bänka mig inför varje nytt avsnitt, mycket tack vare bra skådis-insatser! Okej, och att de filmade på vår gård i första avsnittet, hehe.

3 reaktioner till “Min helg i fem bilder

  1. Ebba, sådana här inlägg är jättetrevliga och mysiga att läsa! Så fina bilder också!

  2. Hej Ebba! Kan du inte göra ett extra kungligt fredagsgodis om kröningen i Japan. Vore så kul! Tack för en bra blogg! /Caroline

  3. Du är så fantastiskt fin utan makeup ! Jag har för mig att du tidigare sagt, att du måste ha smink, men nä, det behöver du inte ! Utan smink påminner du om John Bauers Tuvstarr ! Med detta sagt, inser jag ju att det inte är min sak att tycka i detta, men jag kunde inte låta bli! Jag lägger därför till , att du är fin både med , och utan smink, på olika vis!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.