Måndagsrapporten – mars vs juni?!

/ Innehåller reklamlänkar /

MÅNDAG: Hur är det ens möjligt att vi går in i juni den här veckan?! Jag är mentalt fortfarande i MARS typ. Jaja, vi öser på. Sen Måndagsrapporten blir det också, härifrån soffan. Har ätit kvällsmackor och sneglar nu med ett öga på dokumentären om Waldorf-skolan. Fängslande och egentligen svårt att kolla med ett öga. Men ikväll tog vi en paus från Line of Duty och såg detta.

Måndagen i övrigt med en sportig rivstart! Tennis, träning en sväng ute i solen och sedan padel-lektion. Återkommer till detta…

TISDAG: För jo, det blir padel-lektion även idag! På fredag ska jag nämligen haka på en padelturnering, ja, eller jag är med och fixar i egenskap av banbokare. Ska bli så skoj, ett äventyr minst sagt! Jag är ju en usel nybörjare vilket är urjobbigt – men även det är bra träning för mig. Både i att hålla handleden stel och i att hålla ordning på humöret när bollen icke går dit jag vill…

Möten, poddinspelning och redigera och skriva står annars på schemat denna tisdag.

I övrigt står det typ en miljon saker på ”att göra”-listan. Jag börjar med att njuta av mina blommor och andas. En sak i TAGET. För allt är ju roligt! Apropå blommor, så ska jag fixa hemma inför onsdagens plåtning…

ONSDAG: Plåtning hemma, så tidig start. Sedan en höjdpunkt: Blommigt i dess härligaste form, nämligen på somriga plagg! För jo, på onsdag kl. 18.00 går jag LIVE tillsammans med Indiska. Har gått igenom deras härliga sommarkollektion och ska presentera favoriter, i en maxat somrig live. Så, varmt välkomna på onsdag, och jorå, blir en överraskning såklart. Minst en!

Sedan ska jag direkt vidare och träffa min kära kompis Cecilia (som faktiskt gästar veckan Säker stil-svarar och knäcker en viktig fråga). Lyxigt att klämma in en vardagsmiddag. Johan ska iväg halvnio till sin tennis, så det blir en High Five i dörren men det gör inget.

TORSDAG: Puh, ingen plåtning och ingen produktion men… Möjligen blir det så åndå, eftersom allt inte är klart efter förra veckans inspelningar. Sedan dags för Frimärksrådet. Som blir digitalt. Åh, som jag längtar efter att ses på riktigt med det gänget!

LÖRDAG: Vakna till hotellfrukost?! Ja, hjälp vilken lyx, jag ska njuta av varenda liten tugga och sekund av detta. Innan jag beger mig hemåt. Sedan blir det ridning och stallet och fullt ös som vanligt… Inga middagsplaner men kanske hittar vi på något.

FREDAG: Hjäääälp, dags för padel-turneringen! Ja, först FREDAGSTENNIS på morgonen – heligt – sedan jobba undan järnet, fokus, för att sedan förhoppningsvis kunna checka ut liiite och fokusera på slagen. Well, vi får se:

SÖNDAG: Förmodligen dags att göra sista läxorna, efter lite tjat, och packa och fixa i ordning inför sista skolveckan. Hur är det möjligt?! Den här våren – säger man såhär jämt, kanske man gör, men strunt samma – den var som en blinkning.

5 reaktioner till “Måndagsrapporten – mars vs juni?!

  1. Riktigt rörig vecka när lördag dyker upp innan fredag. 😉 Kram!

  2. Håller med: Våren är som en blinkning! Den borde vara dubbelt så lång, så man hinner med allt inför sommaren!

  3. Berta-frågan i veckans Säker Stil svarar var klockren och så roligt framförd! Blev så glad över att Cecilia var med och gav bra, moderiktiga och handfasta tips för oss som är runt 160 cm. Bring her back soon! För precis som hon sa; vissa looks ÄR svårare att komma undan med när de är gjorda för långa personer… tyvärr.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.