Måndagsrapporten – hej stan (och jo, nu KÖR vi)

Och vips så var vi här igen. Tillbaka i stan, jag sitter nu på ett varmt Narvavägen och skriver detta, just utanför vårt badrum där pojkarna badar. Några bunkar, en liten vattenpistol, visp, mammas finaste tvål – puh – och de är väldigt nöjda därinne låter det som. I alla fall en liten stund till. Fattar ej att en 3-åring kan bråka med en 7-åring, eller om det är tvärtom?! Men men…

Eftersom min “riktiga” vecka började idag, så blev det en måndagsrapport på onsdag. Here we go!

ONSDAG: Vi har haft heldags fotografering här hemma, så hemmet är om möjligt ÄNNU mer upp och ned. Gah. Ja, främst på grund av ouppackade sommarväskor, diverse högar och barnens flytt (!) av rum, som de blev enormt peppade på sista sommarveckorna och ville genomföra absolut genast när de kom innanför dörren. Men det blev inte bättre av en fotografering. Oh well. Det blev väldigt fina bilder, massvis med bra material till Bookbinders och en suuuperfin kampanj för två kommande stora lanseringar. Stilren, enkel och avskalad styling som jag blev himla nöjd med, om jag får säga det själv. Älskar att styla bilderna och materialet till Bookbinders, att bygga upp stilleben med produkterna och hitta perfekta vinklar tillsammans med Lisa Höök. Love it!

Nu ska jag sjunka ner på balkongen med middag, när Johan kommer hem – och sedan faktiskt iväg och spela dubbel med några kompisar klockan åtta. Himla lyxigt. Har liiite jobb kvar som måste levereras ikväll men det får… Gå på något sätt. Borde egentligen tackat nej till tennisen (med tanke på planeringen) men ville så gärna. Kommer ge mig energi att sitta den där extra timman ikväll, tänker jag!

TORSDAG: Ska gå på yoga på morgonen, eller “Mega-yoga” rättare sagt, vilket är yoga i kombination med Megaformer-styrka. Svettigt men härligt, ser fram emot det! Sedan blir det ett skriv-pass, för i eftermiddags hade Emilia och jag sent Zoom-möte med förlaget och det är en deadline som flåsar oss i nacken. Även på eftermiddagen blir det skriv-jobb men då i frisörstolen. Emilia och jag hade båda bokat in frisörtid samtidigt, så då konstaterade vi att vi ju kan sitta med vårt delade manus-dokument och jobba från varsin frisörstol. Peeerfekt. Sedan ska jag hämta barn och kanske kör vi ute-middag på balkongen, eller på vår gröna mysiga gård. Inte som stranden i Falsterbo men ändå inte alls dumt.

FREDAG: Freeedag! Herregud, som jag ska njuta av fredagskänslan. Första den här terminen! Jag gjorde ju en liten “vädjan” om saker som är bra med hösten, fick det kloka svaret att “fredagskänslan” återvänder. Så – himla – sant. Älskar den!

Jag har också bokat in ett träningspass på gymmet 16 – 17 och sedan blir det nog picknick-middag på Djurgården om detta härliga väder håller i sig.

LÖRDAG: Stallet för Marianne och för oss allihop. Terminsstart och det ska bli kul! Hon har ju kört två ridlägers-veckor i sommar och har längtat efter lördagarna här hemma. Tänk att jag, som knappt vågar närma mig en häst, fått ett barn som älskar stallet och en liten som är fullständigt orädd för hästar. Såg förresten att det skulle regna så på kvällen kan det mycket väl luta åt “Idol”-kväll hemma i soffan.

SÖNDAG: Japp, skrivpass med Emilia blev nu inbokat så hejdå lugna söndag – hej jobbsöndag. Men bara några timmar, så sedan blir det nog plock, fix och städning hemma. Här behöver RÖJAS…

KOMMENTERA GÄRNA!

11 reaktioner till “Måndagsrapporten – hej stan (och jo, nu KÖR vi)

  1. Låter som en perfekt balans i vardagen med både mys, träning och jobb👍

 1. Alltså, jag måste bara säga. Jag älskar att ha dig som min digitala kompis! Ha en härlig vecka 🙂

 2. Välkommen tillbaka till vardagen.

  Klokt att återgå med lite mjukstart och börja mitt i veckan.

  Hoppas dina planer håller och att träningen ger den boost du önskar.

 3. Pju, du har, som vanligt, bokat kalendern full. Finns det någon dag där “du bara är”?

  1. Vad menas med en dag då man bara är? Det Ebba skriver är iaf vad jag kan läsa både jobb och privat. En torsdag på jobbet för att sen äta middag är ju en helt vanlig torsdag? Jag tycker inte att någon av Ebbas dagar innehåller något som kan anses vara en fullteckning av kalendern. Jobba, äta och träna gör vi väl alla, eller? Och så lite barnaktiviteter om vi valt att få barn. Jag undrar verkligen genuint vad ni andra gör på en dag då ni ”bara är”. När jag har en ledig söndag går jag till gymmet en sväng, åker på picknick och träffar någon av barnens vänner för lite parklek. En ledig lördag för Ebba innebär stallet och Idol. Hur kan det vara en fulltecknad kalender?

  2. Men vad märkligt Lena, åter en kvinna som ifrågasätter hur en annan kvinna lever sitt liv.

 4. En rutin jag längtar efter är kungligt fredagsgodis. Älskar att hämta en kopp kaffe och lunchläsa om lite kunglig glamour 🙂 .

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.