Kronprinsessans metallic-skimrande 70-talslook

Wow, detta KAN ju bara inte vänta till fredagens kungliga svep. Vi måste spana in kronprinsessan i Maria Westerlinds sprillans nya kollektion för MQ! Vi kollar in en detalj på härliga tyget, som känns väldigt YSL-doftande på ett härligt glammigt sätt, tycker jag…

Jag föll direkt för det här metallic-skimrande settet när jag var på lanseringen, då var det dessutom stylat med ett “headband” i samma tyg, riktigt 70-talscoolt. En liiiten detalj men det hade varit ännu vassare som “hel klänning”, alltså att man dolt resåren i midjan på kjolen, kanske?

Här stylades det med knallrosa skor och väska, när hon anlände till riksdagens föreställning med anledning av riksmötets öppnande på Stockholms konserthus…

KOMMENTERA! Vad gillar du looken? Något du skulle kunna tänka dig att använda själv?

27 reaktioner till “Kronprinsessans metallic-skimrande 70-talslook

 1. Jättefin look! Hon strålar i den. Noterar att både Victoria och Sofia bär bekväma högklackade skor av Stina.

  1. Alldeles för brokigt i min smak och tantvarning. Sofia verkar ha tagit över Victorias stylist, stilren klädsel.

   1. Skönheten Sofia är en nagel i ögat på Ebba – som ju jagade Carl-Philip med blåslampa!
    Men som estet fördrog han feminina kvinnor inte maskulina jättar!
    Victorias hiskeligt fula Westerlinds-trasa i hop med de ännu fulare skorna – visar ju bara på att Tina saknar stil. Välj Tina Tor för estetik a la prinsessan Sofia.

   2. Snälla Ebba, kan du inte fixa en funktion alternativt en person som modererar kommentarerna så vi slipper läsa alla obehagliga kommentarer från den som idag kallar sig för “Stilia”? Hen förstör verkligen läsarupplevelsen av denna blogg och behållningen som man kan få av ett peppande och trevligt kommentarsfält som jag tycker att ditt kommentarsfält oftast är. Snälla, både för våran skull och för hennes skull (som inte verkar må så bra). Om hennes kommentarer får stå kvar tänker jag att hon får för sig att någon faktiskt mot förmodan tar det hon skriver på allvar och då kommer hon fortsätta med sina elaka, obehagliga och knäppa kommentarer.

 2. Snyggt hon är ju så tjusig i de mesta. Men skorna alltså, åh så underbart vackra!

 3. Hela looken är bara MAGISK! Älskar det glittrande tyget och älskar de rosa skorna, och ihop blir det ju bara så snyggt! Skulle definitivt gärna bära detta, både till vardags och fest!

 4. Allt blir alltid så strikt på Victoria och den strikta looken klär henne, om dock lite tråkig. Jag skulle kört på beige eller svarta skor för att tona ner det skarpa lite.

 5. Jag tror att jag personligen skulle ha väldigt svårt att bära upp den där klänningen utan att se väldigt tantig ut. Plus att färgerna skär i mig. Men som vanligt ser Victoria väldigt stilig ut.

 6. Tack Ebba att du har fått mig att upptäcka Indiska. Så fina och mysiga kläder.
  Men tyvärr är min man inte lika glad då klädkontot har ökat 🤣

 7. Tror det hade varit klassiskt snyggare med svarta skor och svart väska som vissa skriver men samtidigt fick färgerna detta att ”poppa”. Det är ju meningen att de kungliga ska synas och inte smälta in i mängden.

 8. Inte konstigt hon har svindyra kläder, väsikor, skor. Det är ju vi medborgare och fattiga pensionärer som vare gång MÅSTE betala hennes sjukliga behov av modekläder och tillbehör..
  Att skämmas för sitt sjukliga och skamlösa köpbehov begriper hon tyvärr inte. Hon borde tvingas att börja leva och tänka som en person med medelinkomst. Kan inte regeringen strypa denna snorunges skandalösa köpvanor…Man skäms att ha sådant folk vid makten,,,,,

  1. Här var det plagg från MQ-troligen inte alls svindyra.
   Och har du helt missat att vår kronprinsessa är riktigt bra på att blanda dyrare märken med kedjornas och framförallt återanvända sina plagg?

 9. Inte konstigt hon har svindyra kläder, väsikor, skor. Det är ju vi medborgare och fattiga pensionärer som vare gång MÅSTE betala hennes sjukliga behov av modekläder och tillbehör..
  Att skämmas för sitt sjukliga och skamlösa köpbehov begriper hon tyvärr inte. Hon borde tvingas att börja leva och tänka som en person med medelinkomst. Kan inte regeringen strypa denna snorunges skandalösa köpvanor…Man skäms att ha sådant folk vid makten,,,,,

 10. Kungahuset är proffs på att marknadsföra Sverigr, såväl industriprodukter som svensk design. och svensk mode! Därutöver arbetar dess medlemmar hårt! Tror någon verkligen att Löven skulle bli samma marknadsföringsucce?! – eller hans kommande efterträdare. Kungahuset är guld värt för Sverige!

  1. Noll koll som vanligt! Ja – inte bara språkligt. Svenskt mode tillhör svensk design – som dessutom är industriprodukter, Tillbaka till SFI för lite lingvistik. Ja tautologi är inte alls stiligt.. Det är däremot Carl Philip och Sofia. Resten av Kungahuset saknar fullkomligt estetik. Förutom Kungen som dessutom är urtrevlig & populär utomlands.

 11. Riktigt snyggt! Jag hade nog inte vågat skorna själv bara, och svarta skor hade inte gjort looken lika rolig 🤔

 12. Vore snyggare med svarta skor och svart väska! En helt annan fråga Ebba, din bruna Acne väska, är det en Musabi mini eller…? Var har du köpt den?
  Tack på förhand!

 13. Hon är så söt o enkel våran Viktoria❤Gud välsigne henne och familjen.

 14. Jag hade precis som du skriver dolt resåren i midjan. Haft ett matchande headpiece och så svart skor och väska till. Klänningen är cool i sig, behöver inga färgglada accessoarer för att lyfta den.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.