Fyra enkla stiltips

Innehåller affiliate-länkar, alla produkter valda av mig /

Om man nu INTE har en stab, som dessa kvinnor – så är det LÄTT att falla in i samma “uniform” hela tiden. Samma jeans och byxor, varvat med samma favorittröja eller skjorta. Nu när vårsolen kommer känns det kul att uppdatera vardagslooken, här kommer fyra enkla tips från mig:

5A1A7734

Satsa på en trenchcoat. För kallt? Ha den som kavaj eller “inne-kappa”. Plocka fram din favorit ur garderoben, spana second hand eller kolla på detta kap från H&M (samma som min på bilden, fast jag har en annan färg). När jag var på H&M provade jag också denna i ullmix, riktigt fin, tålig och hållbar kvalitet. Och så snyggt fall! Mini me-matchar gör jag gärna med dottern, i Polarn O. Pyrets kanonfina barn-trench.

Addera en T-shirt knallig färg. Eller i vitt för den delen. Min orange på bilden kommer från Uniqlo. Kolla också in ARKET:s T-shirts, bra kvalitet till schysst pris – och just nu en hel del rea…

5A1A7682

Uppdatera jeansen! Själv har jag haft ett par jeans i garderoben senaste året – nu med ett väldigt stort hål på knät. Därför uppdaterade jag med dessa raka, ljusa från H&M med lite högre midja. Mycket nöjd. Hittade även mina gräddvita på bilden på H&M.

Våga testa en ny färgskala. Du behöver inte shoppa nåt, jag är helt säker på att du har en oanvänd färg-kombo hemma i garderoben. Det gäller bara att tänka om. Brunt, orange och krämvitt – som jag kör här. Eller tre nyanser av blått, mixat med jeans? Eller ljusblått, grått och jeans. Och utmana dig själv genom att helt skippa svart.

Ja, det var fyra enkla tips såhär inför helgen. Väskan på bilden får jag ofta frågor om. Det är min trotjänare i läder från Acne, som jag klickat hem från Wakakuu. De öser just nu på med vår-rea med upp till 50% på massvis med fina plagg. Missa inte alla Ganni-plagg som reas, härliga färgklickar!

9 reaktioner till “Fyra enkla stiltips

 1. Hej, tack för alla fina tips som du delar med dig! Jag har en fråga till dig, varifrån kommer klänningen som du hade på din semester som var så praktisk och snygg? Hälsningar Margareta Kotin

 2. Inte använder du kedjornas kläder själv, så varför rekommendera dem.

 3. Hej Ebba! Finfina tips, jag har samma trenchcoat (tror jag iaf, din länk går till en något dyrare kappa, min kostade 299 och är oerhört lik din), och har provat samma ljusa byxor som du på bilden, men de passade inte min kropp alls tyvärr :-). Men på dig var denna look otroligt fin! Hurra för HM :-)! Ha en fortsatt fin helg!

 4. Hittade precis till din blogg och har lusläst nu ihop med morgonkaffet. I like it a lot! Och du är så himla fin måste jag säga oxå. Mvh ny läsare 🙂

 5. Hej, Hoppas du mår bättre? Var rädd om dig nu och landa lite.
  Idag provade jag ljusa jeans, till ljusblå skjorta, gråa boots,o min rutiga trench kavaj rutig i grått från Zara (som bara hänger)
  Ville bara säga det – vilken SUPER outfit. Fått såååå mkt beröm, och äntligen bekväm med så ljusa jeans på jobbet.

  Tjohooo 🙂
  Kramar i massor

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.