Fotograf i Falsterbo?

Ljuset här på Mallorca, man KAN nästan inte ta en dålig bild. Vackert vart man än vänder sig. Påminner mig om att jag måste hitta någon som kan plåta lite bilder i Falsterbo! Jag hade lite kontakt med en tjej som eventuellt kunde plåta, för några månader sedan, men nu lyckas jag inte hitta mailet…

Tänker alltså streetstyle-bilder, fast snarare strandstyle-bilder? Och även lite mat och sådant. Som liksom jag jobbar snabbt, glatt och effektivt. Har ingen megastor budget (men såklart en budget!) för detta men behöver ändå absolut hitta någon härlig att samarbeta med i juli och augusti, eftersom jag ju flyttar med mitt jobb ner till Skåne i två månader. Några timmars jobb ett par gånger under juli och augusti, för bilder till mina kanaler.

Maila hemskt gärna ([email protected]) om du kanske råkar veta någon! Tack snälla på förhand!

18 reaktioner till “Fotograf i Falsterbo?

 1. Läste inlägget om din mage. Kände igen mig exakt, svullen, uppsvälld, knip, smärta, svårt att andas m.m. Såhär höll det på nästan varje dag i flera år, tills jag gjorde en omställning i min kost och plockade bort allt gluten, mjölk, kött och socker. Nu är det otroligt sällan jag har några som helst besvär, kanske ett par gånger om året och jag har så mycket mer energi, för det tar enerigi att alltid gå runt och ha ont i magen. Jag har inga förbud, ibland får man inte ihop det, är iväg eller blir bjuden, men när jag kan välja så väljer jag att utesluta dessa livsmedel. Finns så mycket goda rotfrukter, grönsaker, frön, nötter, linser, fisk, kyckling, skaldjur, frukt och glutenfria sädesslag att välja på. Ge det ett försök!

 2. Försöker igen…varning ytliga saker ..glasögonen var snälla var kommer de ifrån 🙂 ?

  1. Ebba varför svarar du ej på denna enkla fråga? 👆 Hon har ju frågat flera gånger så du kan inte ha missat det vid det här laget. Om du inte vet varifrån de kommer, skriv då det. Svara iallafall någonting! ❤️

   1. Kan vara att hon håller på och fixar annonslänk 😉 Nämen hon har väl inte sett din kommentar helt enkelt, lätt att missa.

 3. Gratis är gott!
  Ebba hoppas på en fotograf som gör jobbet för äran av att jobba gratis för Stildrottningen Emilia de Porets bihang – Ebba.

  1. Haha, japp, ingen annonslänk – aldrig i LIVET att jag tipsar?! 😉 Skoja, jag har suttit på ett flyg från Palma med tre kids. Har svarat på solglasögonen flera (massa!) gånger på DM på Insta, ska självklart svara här också. Jag haffade dem på rea på Acne, på 40%! Kramar!

 4. Hej Ebba!
  Det enda fotograftipset jag kan komma på i brådrasket är Emily Dahl men henne känner du säkert till redan?! Jag har inte koll på vad hon tar betalt och så men vet att fotona är väldigt fina.
  Ha en underbar dag!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.