Ett glittrande tips och den perfekta kjolen

Innehåller affiliate-länkar, produkter valda av mig /

Japp, blev jobb idag också. Min pappa passar Ernst, Johan är iväg med Marianne och Klas på söndagsfika hos kompisar. Mera kokboksjobb för mig och mamma, nu tar jag en liten paus från grader, matskedar och kryddmått i Middags-kapitlet. Måste passa på att tipsa om en grej innan godbitarna tar slut! Nämligen Indiskas Party Exclusive-kollektion. Indiska är ju partner i Säker stil-podden och vi besökte deras kontor och smygtittade på kollektionen, som den härliga kimono-jackan med handbroderade pärlor – och perfekta lilla partyväskan som Emilia blev kär i DIREKT!

5a1a1840.jpg

Jag har stylat den med min älskade stickade grå kjol. Får många frågor om den – min är flera år gammal. Mest lik är den här från Filippa K, 65% ull dessutom = perfekt. Det är ju så användbart med en stickad kjol, hittade också en ribbstickad hos Bubbleroom. GANT har också en snygg marinblå och på H&M hittade jag en grå i läder, som har lite liknande användningsområde, tänker jag?

5a1a1823.jpg

Slutligen, för att å användning för “partyjackan” även till vardags? Jag kör gärna en tunn polotröja under, som den här skira från H&M i kashmirmix. Ursnyggt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.