En. Sak. I. Taget.

Ja, haha, det är lite känslan just nu. En sak i taget. Andas. Huvudet upp, fötterna ner, som mamma brukar säga! Talesätt MEN det stämmer ju verkligen, beskriver på pricken den där känslan när allt liksom FLYTER och man bara behöver… Tänka på att fungera. Metodiskt. Göra – istället för att jaga upp sig över själva görandet.

On the bright side? Saker och ting blir verkligen gjorda, det går framåt och det blir BRA! Kul! Och den här känslan är jag ju tack och lov inte ensam om. Messade precis med en kompis denna sena kväll som hade samma känsla, vi suckade och skrattade lite åt eländet och det kändes genast mycket bättre. Klämmer in ännu ett favorit-talessätt: Delad börda är halva bördan. Så sant! Det är faktiskt skönt att veta att man inte är ensam om den där känslan de här veckorna. Måste också tillägga att det är en helt okej positiv stress. Stora men roliga beslut. Eller, superläskiga beslut men äsch – ETT talesätt till denna sena tisdagskväll: Livet går ju inte i repris…

Jag som alltid är flitig på Insta-Stories och som brukar kunna hålla något slags okej flöde igång utan att ens tänka på det (det går av bara farten!) har också pausat lite från uppdateringar. Det gick helt enkelt inte att få ihop på ett vettigt sätt. Men. Nu är tanken att köra ett härligt blogg-streak här, så håll i er, för nu kommer det kul grejer på löpande band. Sommaren är dessutom min bästa tid för härliga, kravlösa uppdateringar så håll till godo!

Nu ska jag slurka i mig sista kaffet och ta en raw boll till här och skriva en stund till, sedan läggdags. Gonatt från mig!

5 reaktioner till “En. Sak. I. Taget.

  1. ÅÅH din rubrik. <3 Ditt nästa projekt kunde vara att trycka upp T-shirts med EN. SAK. I. TAGET. tryck. Inte stort och flashigt utan i mindre snygg print i äkta Säker Stil anda. JAAAA!

  2. Hej hej från Malmö =) Jag älskar dina uppdateringar och blir alltid så otroligt glad av att se dina uppdateringar blir ändå glad av att höra att du har tagit lite paus från uppdateringar, för det låter som ett hälsosamt beslut =) Kan tänka mig att det kan bli mycket ibland (även om du älskar det så klart=)), men ser framemot alla dina kommande blogginlägg och så klart härliga uppdateringar på instagram =) men också skönt att höra att du hade ett härligt snack med din vän och att ni skrattade mycket.
    förresten, en sak som inte har med inlägget att göra men med din bild; gud vilken cool och tuff väska=)! urcool, och häftig färg =)

    hejhej!

  3. I all välmening – det finns ingen ”positiv stress”! Stress är stress helt enkelt. Däremot är ingen stress farlig i sig, det är brist på återhämtning som är farligt. Håller med om att det är en lätt hysterisk tid. Varken juni eller december är en favorit….men snart semester!!

  4. heja dej bästa ebba…….men vart är måndagsrapporten…..har de sommarlov kanske 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.