En perfekt söndagsmorgon

Vilken fin tredje advent. Åh, jag känner mig fortfarande helt GLAD efter en härlig söndag! Som startade alldeles perfekt, ja, närmare bestämt med en väldigt guldig selfie på…

…Grand Hotel! En fin kompis – som jag är så GLAD över att ha träffat – firade födelsedagen med att bjuda ett gäng kompisar på söndagsfrukost – på hotell! En sådan underbar idé, att ses över en helfrukost. Ja, det är fullt i kalendern i december (och well, jämt?) men frukost, sån himla BRA och trevlig idé. Ville aldrig gå därifrån, haha! Kaffe, nybakat bröd, himla härligt sällskap, prat om livet, planer, mammor, drömmar, jobb och BÖCKER. Födelsedagsbarnet hade dessutom plockat med boktips till oss…

Den här blev jag väldigt sugen på…

Efter härliga timmar som svischade förbi, så promenerade jag hem – och sedan blev det en lugn eftermiddag. Jag kom iväg och tränade, sedan 1,5 timma padel med ett kul gäng. Så glad idag! Mest av allt glad för fina människor jag får kalla mina vänner – och att vi får till att SES! Tack vare att de där urkrafterna till personer finns, som bokar en bana, drar iväg ett spontant sms, styr upp en söndagsfrukost.

Oj, så tacksam man är över det. Jag ska bli ännu bättre på det själv… En önskan att ta med in i 2022 – och förvandla till något rimligt och konkret.

Från mig och den maffiga granen på Grand – en önskan om att vi alla får en suverän vecka med BRA flow!

3 reaktioner till “En perfekt söndagsmorgon

  1. Den boken är definitivt läsvärd och ett bra julledighetslektyr

    / Josefine

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.