Det förbannat svåra ordet

Hurra, det känns så SKÖNT att vara tillbaka! Alltså, tillbaka här – lagom till att den kungliga babyn därborta i England börjar närma sig – och tillbaka i mig själv. Lite starkare, lite fler små pauser i vardagen och med en något mera rensad kalender. Och det känns väldigt, väldigt bra. Allt handlar ju nånstans om det där förbannat svåra ordet, som vi pratar om i nya podden som släpptes imorse

6949ff1f-019d-4915-968c-23fe76d09b1d.jpg

Har också tagit till mig av alla kloka tips – och lutat mig mot all den fina, varma och vänliga respons jag fått här. Jag hoppas alltså att ni fortfarande hänger med här i bloggen, för nu blir det flitiga uppdateringar igen! Tack för ert tålamod under den gångna veckan och tack från hjärtat för alla fina kommentarer!

20 reaktioner till “Det förbannat svåra ordet

 1. Stort Grattis söta E. ❣️
  Ingen kreativitet utan pauser 👌😉
  Snart kommer semester och då finns ännu fler möjligheter ☀️🙌🐓🐥🐥🐥
  Kram ☀️

  Mona

 2. Jag mår bra av att se kvinnor som gör lagom mycket, säger nej och tar pauser, inte (medvetet eller omedvetet) pressar sig till att klämma in allt på en och samma gång. Så heja dig, fortsätter mer än gärna följa dig!
  /Sara

  1. Gott att läsa att du håller på att finna balansen mellan arbete och vila! Vi är många som klurar på hur man bäst får till det. Önskar dig en underbar helg, kram!

 3. Läst min kommentar, sista i Ditt inlägg “Min kraschlandning”,? Gör det, annars. Väntar på svar.

  1. Varför skulle Ebba svara dig? Du skrev till en person som öppet säger att hon är skör, men du skriver en otrevlig kommentar där du kommer med påhopp och kräver svar. Jag hade aldrig svarat dig iaf.

  2. Kicki, du har ingen som helst rätt att ”avkräva” Ebba svar! Det är denna typ av kommentarer som verkligen stressar, du stressar till och med mig. Jag tror att Ebba läser all kommentarer, men såklart hinner hon inte svara på alla. Om du inte gillar : läs en annan blogg!

  3. Jag hoppas verkligen du får vänta. Din kommentar är bara otrevligt mästrande och förtjänar därmed inget svar. Om (ett stort OM) Ebba orkar svara på kommentarer så hoppas jag att hon fokuserar på de som är trevliga och välvilliga.

 4. Ebba! Undrar så vad det är för snygga jeans du har på dig 😊 Superfina! Tack för en inspirerande och bjussig blogg!

 5. Härligt att du mår bättre! Jag tror vi är många som skulle vänta eller komma tillbaka efter en hur lång paus som helst! Stressa inte tillbaka, det du har nu har du skapat själv och ditt och bloggens värde består av kvalitet inte (bara) av täta uppdateringar!

 6. Härligt ! Så fina blommor på bilden också 😊

  Ta hand om dig !

 7. Jag började läsa din blogg när du skrev på Veckorevyn, när kan detta ha varit, runt 2004? Jag var 13 år gammal och försökte förstå mig på världen och stil. Sedan dess har jag hängt med, ibland mer sporadiskt och ibland mer intensivt, men jag har alltid inspirerats av dig! Nu 28 år gammal och har mer och mer landat i stil och liv. Wow, vilken period av ens liv ändå, den är verkligen speciell!
  Med det sagt menar jag att det är klart att vi stannar här <3

 8. Härligt att du verkar må bättre! Jag undrar var dina fina jeans är ifrån? Är de raka i modellen?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.