Designveckan och #säkerstilchallenge

Nu så, det är inte mindre än TVÅ utmaningar för min del den här veckan! En #bloggutmaning där jag utmanar mig själv att uppdatera här om min dag. Varje dag! Och den andra… Ja, den återkommer jag till strax. Min måndag startade med lämning av glada barn och februarisol, sedan hem till Emilia där vi poddade och stämde av – och, hmmm, drack två koppar kaffe och pratade om ditt och datt och det var underbart trevligt. Tre effektiva men mysiga jobbtimmar.

Sedan vidare ner till stan, för klockan tolv skulle jag på lunch i samband med Stockholm Design Week (som drar igång idag). Det var DUX som presenterade en installation tillsammans med Norm Architects och MENU, som Trendgruppen bjöd in till – där de hade inrett en “ateljé” i form av ett kreativt konstnärshem, som var som att vandra runt inuti en enda stor drömmig moodboard…

Japp, här ser ni mig och herregud, jag ville kasta mig direkt hem och styla skrivbordet. Vackert, harmoniskt och inspirerande. Dessutom kul möbel-nyheter och relanseringar av DUX-klassiker i ny kostym. Och sedan…

…Är det ju alltid extra kul med inspirerande skrivbord, eftersom jag hämtar med mig inspiration till Bookbinders i färger såväl som materialval och styling. Skoj! För mig har Stockholm Design Week fått en helt ny innebörd nu, med vår investering, så det känns extra roligt. Urgott var det också, för det bjöds på lunch efter presentationen, där jag satt med min gamla kompis Emma Unckel (som jag inte träffat på sååå länge!) och Marie Serneholt…

Kaffe och chokladbollar – sedan vidare till två möten på kontoret och nu har jag också gjort en telefonintervju om vårens färgpalett, med ett magasin. Men vi stannar vid chokladbollarna en liiiten sekund…

Och japp, lyckades få till en spegelselfie med Marie – samtidigt som vi båda konstaterade att man nu BARA ville hem och rensa. Men att det samtidigt är ett mission impossible med små barn. Och att… Det är helt okej ändå!?

Nu ska jag packa ihop här strax, klockan är kvart i fem och jag ska träffa Hanna och jogga, halvsex utanför min port! Usch, jag känner av liiite i foten, i hälsenan liksom, efter att jag körde igång med tennis och en megaformer-timma i veckan. Inte bra, egentligen. Men en lugn jobb ska funka, fem kilometer är målet!

Sen ska jag hem och äta hemlagad pizza med barnen OCH ikväll se senaste avsnittet av Kalifat på SVT Play. Herregud så spännande det är…

Eller nej, inte HELT slut ännu! Ser ni min tolkning på dag 1 i #säkerstilchallenge här ovanför?! En klassisk vita skjortan-look fick det bli. Så ROLIGT att så många är med. Nu kör vi! Dags att shoppa i sin egen garderob, få en inspirationskick och våga tänja gränserna lite. Imorgon är det “A pop of color” som gäller, helt fri tolkning givetvis. Hmmm, funderar på vad det ska bli?!

6 reaktioner till “Designveckan och #säkerstilchallenge

  1. Tåhävningar! Djupa långsamma tåhävningar (bäst på trappsteg så du kommer ned djupt) för att stärka foten och förebygga hälsenetrassel. 15 x 3 varje dag.
    -> Varje dag. 😘😘

  2. Vad kul med bloggutmaning! Ser fram emot att hänga med dig genom mobilkameran varje dag i en månad framåt. Heja!

  3. Bra tänk med #säkerstilchallenge! Inspirerar mig också till att göra ett riktigt rens – en garderob där bara plagg som används just nu bor – det är en hägrande dröm!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.