Den bästa dagen

Okej, den BÄSTA dagen – det är ju förstås då man träffade den viktigaste människan i livet (i mitt fall, min älskade Johan) eller en väldigt härlig konsekvens av det, nämligen dagen när barnen föddes. Men om man nu ska ta i och svänga sig med begrepp som “den bästa dagen” bara sådär (och det vill man ju ibland) så var det verkligen en sådan i torsdags.

Det var verkligen ren och skär tennislycka för mig, under min lilla roadtrip till Båstad tur och retur. Tidig start från Falsterbo, stannade i Höllviken och köpte frukostsmörgås och kaffe med i bilen. Lyssnade på Amelia Adamos sommarprat på vägen dit i bilen, väl framme så var det en förmiddags intensivt spel på underbara tennisbanor, vackert belägna alldeles vid vattnet, med ett gäng härliga, grymma, urtrevliga damspelare (jag var inbjuden till en kvinnligt nätverksträff, som alltså bestod av tennis och sedan lunch och seminarium, samt mer tennis). Och som körbäret på toppen, så fick vi tips från 22-åriga tennisstjärnan Mirjam Björklund herself. Mirjam som själv laddade inför eftermiddagens dubbel, där hon sedan skulle vinna hela turneringen tillsammans med sin partner. Så coolt!

Att regnet sedan vräkte ner märkte jag knappt, ser att det syns lite på kameralinsen i bilden nedan?! Ja, hur som helst, det var en oerhört rolig dag och nu är jag sååå taggad på ännu mer tennis i livet i höst. Så måste det bli! Jag ska sätta upp ett rimligt, specifikt mål för att det faktiskt ska ske. Med det, som med en hel del annat. Ja, för det hänger ju så tätt samman – den där peppen och energin man får av endorfinerna som rusar genom kroppen och att våga drömma större, mer och modigare.

Nu är jag framme på Marstrand, sitter hemma i mamma och pappas vardagsrum här på Kvarngatan och tekokaren brummar i köket. Passar på att se till detta (sålde slut tidigare ikväll men nu är påfyllt, sedan blir det att vänta till nästa drop). Barnen har just somnat och nu ska vi nog försöka enas om att se någonting på tv. Imorgon bitti hoppas jag komma iväg på en morgonpromenad med avslut hos Emilia, där vi ska passa på att podda. Kul! Liksom extra lyx att förena nytta med nöje genom att stämma av livet, sommarläget och allt och samtidigt Säker stil-podda!

KOMMENTERA GÄRNA!

En reaktion till “Den bästa dagen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.