Bara hon och jag!

Hälsningar från vackra Portugal, skickar ett litet vykort från oss i detta välkaklade lilla paradis! Som vi njuter av lugnet, av att bara strosa från vårt pyttelilla hotell (ett hus snarare, med fyra rum och en snäll portugisisk dam som dukar upp otroligt god frukost åt oss på morgonen, som vi äter på den lilla innergården med apelsin- och citronträd). Så ohyggligt GLAD över dessa dagar, att det blev av – att vi kom iväg. Bara hon och jag, på tennisläger, en underbart lyxig långhelg! Och den största lyxen är väl egentligen att det just är vi två!

Hon och jag, att äta frukost ihop, småprata, spela väldigt mycket kort, kolla på film i dubbelsängen på kvällen i ungefär fyra minuter innan vi båda somnar på direkten. Sova länge och väl. Vakna av oss själva. Och sedan ha en väldigt enkel men väldigt härlig plan för dagen: fyra timmar tennis – två på förmiddagen, två efter lunch. Och tro mig, det räcker gott och väl…

Ja, nu ska jag återvända till kortspelandet här, sedan blir det ett eftermiddagspass. Det kom några regnskurar vid lunch men nu är prognosen bättre och: PÅ’T IGEN! Serven, den kämpar jag på med. Usch, just nu känns kroppen tung och slagen usla, men vad gör det, när vi är HÄR?! Jag njuter. Hoppas att även du njuter av att ha hela helgen framför dig!

7 reaktioner till “Bara hon och jag!

  1. Åh vad fint! Ska iväg med min stora onge på weekend i höst. Lyx med gos med bara en! Önskar er fortsatt fina dagar! 💃🏽

  2. Fint! Dela gärna med dig av vad hotellet heter sedan, verkar riktigt trevligt! (Bra att lägga på listan över hotell att ha i åtanke vid bokningar framöver:))

  3. Appropå crawlkurs; det gååår Ebba! Jag tog en crawlkurs för ett par år sedan och det kändes som en full-ständ-ig utopi när läraren sa att vi skulle kunna crawla efter 10 gånger. Men det gick verkligen! Så häftigt! Kör bara kör.

  4. Vilket ljus och härligt kaklade väggar. Låter underbart att dela ett intresse och kunna åka på resor tillsammans. På vilken ort var ni?

  5. Ebba, hur tänker du kring ditt flygande? Alla resorna verkar ju helt underbara men jag har så svårt att förstå hur en intelligent och upplyst människa som du tycker att det är försvarbart att resa på det sätt som du/ni gör. Jag tror och tycker att vi individer har ett ansvar för att minska våra klimatavtryck även om det ”kostar” i form av missade reseupplevelser.

    1. Jag har ställt samma fråga tidigare och skulle också vara intresserad av att läsa om detta.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.