Åker på kungligt uppdrag

Den här veckan alltså, fullt ös på alla fronter nu! Sitter nu och preppar inför morgondagen när lilla Adrienne ska döpas ute på Drottningholm. Jag åker in till TV4-huset på morgonen för att vara med i Nyhetsmorgon, sedan åker jag ut till Drottningholm där Matilda Schroeder (som ni kanske såg när vi sände Meghans och Harrys bröllop? Matilda var på plats i Windsor!) håller ställningarna. Tror att vi drar igång klockan 11.00, jag uppdaterar så fort jag vet exakt. Men kollar ni in vår live-sändning så missar ni inga klänningar, det kan jag lova.

Tänk, för ungefär ett år sedan promenerade jag inne på Haga slott hemma hos kronprinsessan. Vad som icke syns på bilden är ju att Ernst vrålade i vagnen lite längre bort på de prydliga grusgångarna.

convert

Min mammas snälla kompis Eva var med mig och hjälpte till med lillpojken, jösses vad hungrig han var. Nej, det var ingen lätt dag på jobbet, av MÅNGA olika skäl! Mer om det i den där boken jag tänker att jag skriver, en vacker dag, när tiden finns…

Nu laddar vi för prinsessdop, ska bli riktigt kul! Vad väljer prinsessorna för outfits i det vackra junivädret? Och alla söta barn! Skoj!

KOMMENTERA GÄRNA!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.