Ville bara säga…

Inlägget innehåller affiliate-länkar, alla produkter valda av mig /

27-gradiga hälsningar från Mallis. Nu ropar barnen och vill bada i poolen, nuuuu mamma, men jag ville bara skriva – och säga att jag blev så innerligt glad över alla fina kommentarer! Överväldigande glad. Alla kloka, vettiga tankar och grymma tips, jag tar med mig dem och tänker att den här sommaren börjar jag på ny kula. Som någon skrev, all kraft man lägger på att ha ont i magen över människors kritik av ens livsval, är ju faktiskt kraft man kan lägga på annat.

Nu blir jag lite bättre på detta, helt enkelt! Fick ett sånt fint mail också, som jag ska printa och ha på skrivbordet på mitt kontor därhemma…

IMG_3154 (1).jpg

Och kors i taket, Johan lyckades fånga oss på bild här imorse! Dagens outfit? Superbra vit T-shirt, som jag reafyndade på Filippa K, finns fortfarande kvar på rean. Birkar i roséguld, såklart, och baby – och den här kjolen från Indiska. Såg också nu att matchande toppen finns på rea, superfint, då blir det lite som en klänning!

6 reaktioner till “Ville bara säga…

  1. Använder du något under kjol och klänning för att inte få skavsår mellan låren? Jag får alltid det. Har ett par cykelbyxor i bomull ibland men tycker det blir lite för varmt.

    1. Hej Elin! Skrev ett tips som funkar för mig men det råkade hamna bland de vanliga kommentarerna nedan 😅

      1. Wow, toppen, vilket bra tips!! 😃 Tack Astrid!

  2. Underbar outfit! 👌 Varifrån är den där fantastiska T-shirten? Det ser ut att vara exakt en sån modell/tjocklek som jag letar efter! 🕵🏼‍♀️😍

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.