Trasig kaffemaskin och pyjamasmorgon

Gomorron torsdag! Hemma igen efter att ha varit… Hemma?! I min blåvita hemstad. Två intensiva jobbdygn och då menar jag verkligen dygn. Har försökte skriva det här inlägget en stund men gav upp, har en ganska krävande kollega runt benen idag. Ernst var hostig inatt så han fick vara hemma med mig idag. Ingen feber, pigg i övrigt men eftersom jag jobbar hemifrån idag så tänkte jag “äsch, det får gå”.

Men okej, det är inte HELT smidigt att ha en liten hemma idag. Strax kommer ett fototeam hit, jag sitter i pyjamas fortfarande, inte lyckats duscha, Ernst i mitt knä och kaffemaskinen är trasig. Puh. Men men, det löser sig. Ska försöka slänga på en uppiggande ansiktsmask och något som piggar upp mina puffiga ögon…

5a1a9226_1

Sen ska jag svänga ihop en banankaka, grymt bra recept kommer här i bloggen! Men nej, nu ska jag försöka sparka igång den här arbetsdagen. Mycket som ska bockas av.

Just det, torsdag = nya podden ute. Om fläck-räddaren jag alltid har i handväskan och en trenrapport direkt från Paris. Hoppas ni gillar!

3 reaktioner till “Trasig kaffemaskin och pyjamasmorgon

  1. Hej Ebba!

    Jag köpte dessa i höstas, https://www.ahlens.se/Mode/skor/loafers-ballerina-259137/minimarket-skor-boulevard-svart-90193578/ (inspirerad av dig, tack för alla snygga outfits du levererar!), och ÄLSKAR dom! Hörde för några poddar sen att dina silvriga skor är på upphällning, så om du inte redan sett dessa ville jag tipsa. Verkar finnas kvar på Åhlens City i Sthlm i både storlek 39 och 40 (dom är ganska stora i storleken, så kan vara bra att gå ner en.) Om du redan sett dom, så blev det i alla fall en hej-och-tack-kommentar! Kram från Hanna

  2. Vilken fin kimono du har på bilden! Var är den ifrån?
    PS: älskar din blogg! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.