Stoppa (kungliga) pressarna!

Men hallå, NU dyker detta upp i mitt flöde – och jag måste faktiskt fylla på veckans kungliga svep med ännu en uppdatering…

Hertigparet av Sussex var nämligen och träffade spelarna från New York Yankees som besökte London, för en match mot Boston-laget Red Sox. Och givetvis fick lille Archie en present…

Fina Harry och Meghan! Åh, längtar ju efter lite fler uppdateringar om lille Archie. Än så länge har det varit ganska sparsamt med babybilder – men det lär komma. Vi får väl ha lite tålamod, tänker jag.

Meghan körde helsvart look. Svart klänning och svarta skor, enkelt och stilsäkert. Utmärkt exempel på hur snyggt det kan vara med helsvart på sommaren.

Avslutningsvis, en teambild med alla Yankees!

Foto: Peter Nicholls / TT

4 reaktioner till “Stoppa (kungliga) pressarna!

  1. Och Charlotte Casiraghis brudklänning från den religiösa ceremonin dök precis upp i mitt flöde! Har du sett?! Så vacker! Brudbuketten känns lite dansk influencer, tycker jag – gissar att mindre buketter och gärna med torkade blommor kommer att bli ännu större framöver.

  2. Hej!
    Det skulle vara kul med en rapport om Archies dop, som verkar ha hållits väldigt “litet” och familjärt…Du kanske har rapporterat om det, fast jag har missat det?

    Allt gott!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.