Slutrean fynd – nu slår jag till!

Inlägget innehåller affiliate-länkar, alla produkter valda av mig /

Älskar juli av många skäl – ett av dem är slutreorna! När butikerna äntligen sänker det där extra! Ofta finns många godbitar kvar. Här kommer fem tips som jag själv spanar på (och den här & Other Stories-klänningen som inte platsar i nån kategori men som är superfin ändå):

orange_10.jpg

Nånting underbart blommigt. Wrap-blusen i DET DÄR mönstret från & Other Stories, nu bara 295 kr. Älskar också min blommiga Ganni-kjol, såg nu att klänningen i samma ljuvliga mönster är på rea! Är också inne på varma toner, typ Gestuz blommiga klänning på senapasfärgad botten. Blommiga volangkjolen i svartvitt från Indiska är förvisso inte på rea men för 299 kronor är den ett kap (däremot rear Indiska underbara kimonon i blåblommigt). Apropå kap, kolla in Lindex coola blommiga shorts.

Garderobens vardagshjältar. Marvilles v-ringade crepe-topp i “dusty pink”? Lika bra nu som i höst, härligt med halva priset. Svarta perfekt nedanför knät-långa kjolen i viskos och tencel, från Morris, är en sådan, perfekt på 30%! Bastoppar håller jag utkik efter, den här linnetoppen från GANT hänger i min garderob, har använts massor. Ljusblå linnetoppen från Filippa K (nu 50%!) är en sådan, i min garderob, eller benvita T-shirten i linne från samma ställe. Strumplådan får också en present, när GANT rear dessa grymma. Och de ljusblå sen då, perfekt present! Eller dessa

Stilsäkra (sköna!) sandaler. Mina fötter älskar sommaren och platta, snygga skor – när jag kliver ur mina Birkenstock (sommarens hit är mina knasiga i plast, hemklickade från Stadium) så kliver jag gärna i nåt kul: guldiga ballerinaskorma från Flattered, nu på 40%, eller mina knallgröna mocka-slipins, också på 40%. Passar också på att haffa Mariannes innerskor till skolan, på 60%!

Nånting rosa. Rosa mockaväskan från & Other Stories i trendig “säck”-modell, så himla söt. Klänningen i siden från Rodebjer har jag spanat på lääänge nu… Vågar man cateye-trenden är ju Moschinos ljusrosa underbara, haha! Men jag nöjer med mig med mina glittriga Gucci-solisar. Igår sänkte Filippa K all rea till 50%, bland annat den här lyocell-toppen i perfekt ljusrosa (älskar trekvartsärmen) och den karamellrosa kortärmade kashmir-toppen.

Lyxköpet – på lyxigt mycket rea. Tja, som en drömmig Needle & Thread-klänning på 50% på ASOS-rean, trots att man har noll fester inplanerade, där denna behövs?! Eller den där blå ringen från Sophie by Sophie som jag lånat till plåtningar och varit sååå sugen på, länge…

KOMMENTERA gärna!

9 reaktioner till “Slutrean fynd – nu slår jag till!

 1. Hej Ebba! Tack för all inspiration du bjuder på! Love it! Undrar vart din bruna klänning är från som du hade på instastories här om dagen? Kram!

 2. Hej!
  Jag undrar också över den bruna fantastiska klänningen du hade när du visade bilstolen! Tack för all fantastisk inspiration du ger!!

 3. Tack för all inspiration! Undrar om du har tips på fina säker stil-koftor? Hoppas på ett inlägg om detta.

 4. Hej sötis,
  Det är så kul att se dig i lite mer varma brända toner, du klär verkligen i det. Så fint på dig!
  Det är så kul att planera och tänka lite höstmode på semestern. Är som du på sommaren, bor i typ samma shorts och skjorta 😂😂
  Kram Niina

 5. Åh Ebba, älskar dessa inlägg från dig. Toppen!!! Du har så snygg stil!
  Kram

 6. Älskar dina tips, shoppar som en besatt:-)
  Ha en fantastisk sommar

 7. Galet mycket snyggt! Just som jag trodde att jag hade reashoppat klart…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.