Personligt guldpräglad bok – som gåva till dig!

Yes, reklam för egen verksamhet, mitt kära Ebba von Sydow Jewelry – och ett presenttips! Nu endast 24h kvar på den superfina gåva, som vi skickar med ALLA ordrar: en personligt präglad bok från Bookbinders Design, klädd i klassiska väven sand. En vacker gåva, bara det! Men vi kände för att fira våren. Så, när du checkar ur din order (kanske slår du till på perfekta armbandet Marianne, eller på ädla “varje dag”-halsbandet Mary?) på Ebba von Sydow Jewelry – så fyller du i boxen med det namn, som du vill ha präglat…

…Och ja, bästsäljaren just nu är onekligen det perfekta “varje dag”-smycket: Signaturhalsbandet Mary. Vi fick just påfyllning i 18k vitt guld, så nu finns det i lager i såväl klassiskt gult guld (som du hittar HÄR), som 18k vitt guld. Alla är handgjorda och har var och ett, ett alldeles unikt litet hjärta fäst vid låset. Hjärtat finns där, på ditt smycke, för att påminna dig i vardagen, genom livet, och alltid: Följ ditt hjärta. När du kan, när du tvekar, när du har möjlighet.

…Så, har du ett firande som kommer? Födelsedag? Bröllop? Dop? Student? Passa på och lägg din order NU – så skickar vi med en underbart fin gåva, som även den varar. Och ja, på förekommen anledning: Du får alltså DITT namn på boken (jo, jag har fått frågan). Inte Ebba…

…Passar också på att VISA hur snyggt jag tycker det är, att mixa guld och vitt guld – jag mixar hejvilt, alltid. Tycker att det förhöjer intrycket av “signatursmycken”, på något fint vis. Dessa smycken älskar jag, oavsett guldfärg, och jag bär dem jämt. Med stolthet!

Vill också passa på att säga: TACK FÖR ALL ER FANTASTISKA FEEDBACK, vad gäller smyckena! Och ja, snart så är nog äntligen ett par perfekta diamant-hoops på ingång. För att komplettera mina underbara enstens-örhängen, Alma och Elin (som du hittar HÄR). Håll utkik…

12 reaktioner till “Personligt guldpräglad bok – som gåva till dig!

 1. Alltså nu är jag så OTROLIGT trött på all reklam i den här bloggen. Jag förstår att reklam är nödvändigt men när majoriteten av inläggen är reklam är det inte längre roligt att läsa. Det känns som att ditt liv bara kretsar kring konsumtion. Lämnar nu den här bloggen tyvärr. Ser så mycket fram emot dina roliga inlägg om kungligheter och reflektioner om livet men det blir allt mer sällsynt så jag blir bara besviken när jag tittar in. Kanske återkommer framöver.

  1. Jag tror även Underbaraclaras blogg skulle passa dig. Så gott som dagliga inlägg, mycket genomtänkta och välskrivna med egna bilder. Ytterst lite reklam.

  2. Jag fastnade för orden “varm, klok och levande”. Det är så jag har uppfattat Ebbas blogg och därför jag har uppskattat den ❤️ många fint skrivna texter med levande beskrivningar. Nu är det tyvärr mest hetsiga rapporter om veckoschemat och reklam.. Jag vill ha tillbaka gamla Ebba 😇

 2. Måste tipsa dig Paula om Malin Wollins blogg! Intelligent, rolig, välskriven och massor av reflektioner om livet. Helt utan reklam, love it!!!

 3. Ehhh, blev så nyfiken – Malin Wollin? Surfade direkt dit. Säkert en superfin blogg, ska läsa o se om den passar mig. Men, massor av annonser som blippar och bryter in i texten. Och en länk, ”Malins kläder” som man kan klicka på. Så sluta hacka på Ebba.

  1. Klickade du på länken? För isf borde du ha sett att den bara visar vilka av Malins inlägg som innehåller outfit bilder. Kanske en del med adlinks, men det är inte samma som hela reklam och sponsrade inlägg.

  2. Ja jag förstår vad du menar, det är reklam där med. Förstås. Det är ju så bloggen betalar sig. Men skillnaden är väl att texten i sig har ett innehåll som inte har med produkter att göra. Reklam som bryter texten är också irriterande men man kan scrolla förbi den för att läsa vad personen har för roligt/klokt/intressant att säga. Men som det är nu i Ebbas blogg så handlar ju hela själva inlägget om att marknadsföra saker. Då får man scrolla förbi hela inlägget och då blir det ju inget kvar. Det som jag förut uppskattade som en varm, klok, levande blogg är nu mest en försäljningssida. Jag behöver inte höra en gång till om diamanthalsband och att följa sitt hjärta, det tror jag de flesta av oss känner till vid det här laget. Jag känner mig lite dumförklarad faktiskt, att jag förväntas hoppa på alla dessa saker som saluförs… Jag förväntar mig inte att bloggen ska vara fri från reklam och självklart ska Ebba promota sina egna produkter men det bör ju finnas en vettig balans mellan reklaminlägg och inlägg med “riktigt” innehåll och där tycker jag att det har gått snett sista tiden.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.