Och drottning Silvia valde…

Okej, vi lämnar balens drottning en liiiten stund, hon ser ut att ha rätt trevligt där vid sitt bord, tycker ni inte?! Och så kollar vi in vad DROTTNINGEN faktiskt valde. Drottning Silvia alltså. För övrigt, älskar blomsterdekorationerna i år

sdltd6ea5b7_normalpreview.jpg

Man älskar ju att det verkar lite livat ändå. Jag som varit på plats vet att ljudnivån är HÖG. De flesta verkar faktiskt ha riktigt kul konversationer. I princip alla gäster har ju spännande grejer att berätta, som bäddat för en bra middag alltså…

sdltd6ea9e9_NormalPreview

Om än liiite jobbigt att få en tvångstanke och vilja rusa upp om man sitter vid honnörbordet, det är liksom inte läge. Det pratar ju ofta om att den är en sådan lååån maratonmiddag, det stämmer dock inte riktigt. Mellan sju och halvelva ungefär, värre har man varit med om på bröllop tänker jag?!

sdltd6ea52a_NormalPreview

Nå, då kollar vi in drottningen som valde mörk smaragdgrön spets. Här går hon nedför den berömda trappan tillsammans med Carl-Henrik Heldin, styrelseordförande för Nobelstiftelsen. Men fortsätt läs, för jag tycker att klänningen inte riktigt kommer till sin rätt på den här bilden

sdltd6ea02b_normalpreview.jpg

VÄSKAN! Spana in lilla discobollen till aftonväska, I love it! Men som sagt, tycker klänningen såg lite “dassig” ut i färgen i Blå hallen, i Konserthuset såg man bättre hur snygg den faktiskt var. Lite modigt med så bara axlar, gör att den inte blir tråkig.

sdltd6e8bff_normalpreview.jpg

Underbart också med de glittrande diamanterna, som strössel! Och karamellstora smaragder runt halsen. More is more, är drottningens smyckesmotto på Nobel och det är vi ju väldigt tacksamma för. Diadem, örhängen, halsband, armband OCH brosch. Mmm, underbart ju.

sdltd6ea3ca_normalpreview.jpg

Passar också på att påminna om drottningens look förra året, ett ursnyggt lila fodral som också var elegant – men jag tycker ändå årets kreation är snäppet mer festlig.

sdltc7016c6_normalpreview.jpg

Foto: Janerik Henriksson / TT, Henrik Montgomery / TT, Fredrik Sandberg / TT.

Liiite speciellt med sömmen framtill bara, eller vad tycker ni? Hade det inte varit snyggare utan den? Kommentera gärna!

10 reaktioner till “Och drottning Silvia valde…

  1. Färgen och smaragderna är underbara på henne! Och livet är så vackert! Dock är jag inte riktigt sams med kjolen – tycker liksom att den ser ut att vara lite dåligt pressad?… Och ja, den hade absolut hade varit finare utan sömmen framtill!

  2. Älskar axlarna och smyckena, men ja, sömmen känns jättefel, som att den är felvänd?

  3. Älskade Sofia och Silvia looks, så himla fina och glittrande med alla smycken! Victorias var också härlig med själva idéen med återanvändning, hade dock svårt för baksidan av den! 🙂

  4. Drottningens smycken är fantastiska! Nytillverkas smycken till kungafamiljen? Hade ju önskat såhär glittrigt på tex Sofia. Åh!
    Tycker också kjolen ser lite knasig ut, nästan så det ser ut som byxben framifrån? Vi får titta på den vackra spetsen istället!

  5. Drottningen är superfin, och jag älskar grönt men sömmen känns konstig mitt fram.

  6. Alltså blommorna bara Nej! Oasis och exotiska blommor mitt under brinnande klimatdebatt? 🤦‍♀️

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.